Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
poco f3 fiyatinin hakkini veren telefon.snap 870 le hem kayit hem yayin hemde oyun oynuyorum.bir gram kasma donma yok ben boyle performans beklemezdim.batarya 4520 olmasina ragmen cok iyi ekran suresi veriyor.poco x3 den bile daha fazla ekran suresi veriyor dusunun yani.alacaklar varsa dusunmeden alsin cok iyi bircihaz
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Kullanım şekliniz nasıl?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Kullanım şekliniz nasıl?
Valla hocam uzun süredir ekran süresine bakmayı bıraktım şarj aletimi yanımda taşıyorum ve 60hz kullanmaya başladım. 120hzde 5 saat civarında, 60hzde 6 saat civarında oluyor genellikle. Kullanım şekli tamamen oyunuz süreler bunlar. Oyun oynarken 4 saat pubg ekran süresi alıyorum ortalama. Başka oyunu bu kadar uzun süre oynamıyorum zaten.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Konuyu okudum mesajlara baktım. Amoled olmasına rağmen genel olarak ekran süresinden şikayetçi olan çok var.
Endonezya rom fark edermi peki?
Ben Google arama ve mesaj uygulamasını beğenmiyorum. Sırf o yüzden eğer telefonu alırsam Endonezya roma geçerim. Ama, şarj ve ekran süresi fark etmiyor ise çokta gerek yok diye düşünüyorum.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
F3 yerine F4 beklemeye değermi?
F2 proda pop up kamera var ve ben onu sevmiyorum

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
F3 yerine F4 beklemeye değermi?
F2 proda pop up kamera var ve ben onu sevmiyorum
Bilmiyoruz ki hocam f4 nasıl olacak. Ekran süresi üzmez derseniz güzel cihaz. Oyun oynayanlar için dimming sorunu var bide.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Bilmiyoruz ki hocam f4 nasıl olacak. Ekran süresi üzmez derseniz güzel cihaz. Oyun oynayanlar için dimming sorunu var bide.
Oyun oynayan biri değilim ama dimming sorunu nedir? Ekran süresi olarak da ortalama 4.5 ila 5 saat almış herkes. Bu oran %100 den akşam %0 a ise, pek iyi bir oran değil.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Benim telefon da f3 ancak ekran süresini pek önemsemiyorum. Oyun oynamam, aynı kullanım ve uygulamalar ile mi 9 da sabah 8 den akşam 9 u zor çıkarırken aynı kullanım alışkanlığyla bu telefonda 2 günde bir şarj ediyorum. Bu arada ekran süresi kullanımına baktığımda belli zaman sonra geri düşmüş gibi görünüyor. Bunu da anlamadım. Ben telefonu beğeniyorum sadece birazcık büyük. Mi 9 ebatları daha idealdi.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Oyun oynayan biri değilim ama dimming sorunu nedir? Ekran süresi olarak da ortalama 4.5 ila 5 saat almış herkes. Bu oran %100 den akşam %0 a ise, pek iyi bir oran değil.
%100 den %5 e kadar olan süre hocam. Çok ısındığı zaman korumaya alıyor ekran kendini, parlaklığı sona getirseniz bile orta seviyelerde kalıyor. Sadece oyun oynarken başa gelebilecek birşey, ilerde birgün işlemci hızı düşürülürse çözüleceğini düşündüğüm birşey. Overclock üstüne Overclock yapılmış bir işlemci sd870.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
%100 den %5 e kadar olan süre hocam. Çok ısındığı zaman korumaya alıyor ekran kendini, parlaklığı sona getirseniz bile orta seviyelerde kalıyor. Sadece oyun oynarken başa gelebilecek birşey, ilerde birgün işlemci hızı düşürülürse çözüleceğini düşündüğüm birşey. Overclock üstüne Overclock yapılmış bir işlemci sd870.
Amoled ekran olmasına rağmen neden ekran süresi göreceli onu anlamadım. Halbuki 4500 ile 5000 mah arasında çok fark yok.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Endonezya global roma geçtim kilit açılır açılmaz. Pil performansı çok daha iyi, şu anda 5 saat ekran süresi, 13 saat telefon boşta, pil %65
Hindistan yada Endonezya romda arama ve mesaj uygulaması yine google mı? Yoksa MiUi mı?

Üst Alt