Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
k40 GAMING birkaç gün deneyimledim .Renginden dolayı iade ettim . Band 20 evet köylerde sorun oluyor ama H+ ile de idare ediyor beni. Daha önce band 20 olmayan telefon kullandım Mİ8SE'de de band 20 yoktu pek sorun yaşamadım. Ancak Mi8SE çift anten vardı hem wifi hem şebekede gördüğüm en iyi çekim gücü telefon bundaydı. Başka telefonlar wifi ağını göremezken ben 2 seviye ile wifi bağlantısı yapıyordum, dahili menzil genişletici vardı sanki:)

F2 pro ilk gözüme kestiridğim cihaz ama 60 hz. Sırf bu nedenle vazgeçtim Birkez 120 hz alışınca hangi marka olursa olsun 60 hz bana çok yavaş geliyor. Son çıkan çin beta için %99 Türkçe olan yöntemde çıkınca %50.1 ile K40 gaming önde. Tek olumsuz yanı bu cihaza hem destek yok hemde gereksiz pahalı. Tutup 3600+ edecek cihaz değil gaming. F3'de çok daha iyi işlemci olmasına rağmen bundan 400 tl kadar ucuz. Kayıt dersen şuanda ikisine de yok zaten. Bakalım yarın netleşecek kararım.
Hocam ben size şu kadar söyleyim, eğer tek derdiniz 120 hz ise olmasın. F2 pro ile kıyaslarsak eğer götürüsü daha fazla bence. Göz alışır 1 haftaya o sıkıntı değil. F3 ciddi manada benim gözümde çok eksik bir cihaz. 5 saat ekran süresini geçemiyorum. Aşırı ısınıyor, dolayısıyla ekran diming oluyor. Bu iki sebep sizi hayattan soğutur. Overclock üstüne overclock bir işlemci sonuç olarak. Isınması gayet normal. Tamam ısınsın ama bunu soğutacak teknolojiyide koyun o zaman içine. F2 proda likit soğutma 2.0, f3 te 1.0+ var. Asla soğumuyor cihaz. Tek çözüm bence overclockun kaldırılması olacaktır. Tercih sizin ama 3ü arasından yerinizde olsam 4.yü ekler f2 pro alırım :D :D. Uzun kısa her türlü vadede çok daha bütün pişman etmeyecek bir cihaz f2 pro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco f3 alacaksanız eğer iletişime geçebilirsiniz benimle dm yoluyla.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
24
Hocam ben size şu kadar söyleyim, eğer tek derdiniz 120 hz ise olmasın. F2 pro ile kıyaslarsak eğer götürüsü daha fazla bence. Göz alışır 1 haftaya o sıkıntı değil. F3 ciddi manada benim gözümde çok eksik bir cihaz. 5 saat ekran süresini geçemiyorum. Aşırı ısınıyor, dolayısıyla ekran diming oluyor. Bu iki sebep sizi hayattan soğutur. Overclock üstüne overclock bir işlemci sonuç olarak. Isınması gayet normal. Tamam ısınsın ama bunu soğutacak teknolojiyide koyun o zaman içine. F2 proda likit soğutma 2.0, f3 te 1.0+ var. Asla soğumuyor cihaz. Tek çözüm bence overclockun kaldırılması olacaktır. Tercih sizin ama 3ü arasından yerinizde olsam 4.yü ekler f2 pro alırım :D :D. Uzun kısa her türlü vadede çok daha bütün pişman etmeyecek bir cihaz f2 pro.

Poco f3 alacaksanız eğer iletişime geçebilirsiniz benimle dm yoluyla.
F2 pro düşünmüyorum hocam 60 hz günümüzün teknolojisi değil bana göre. Yüksek Tazeleme hızı iyi bir işlemci ile birleşince şahane oluyor.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
F2 pro düşünmüyorum hocam 60 hz günümüzün teknolojisi değil bana göre. Yüksek Tazeleme hızı iyi bir işlemci ile birleşince şahane oluyor.
Tamam 120hz çok güzel ama f3 için götürüsü getirisinden fazla. Ekran süresi, ısınma, ekran kararması vs. vs.

ArestoMomentum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
hangi romu kullanıyosunuz hocam
Normal global romdayim hocam 12.5.2

Ekran suresi 5 saati geciyor sahsen bende. Sabahtan aksama kadar isyerinde mobil veri ve mi band bagli sekilde hep 120hz de kullaniyorum aksam da wifi ile normal kullanim. Oyun oynamadigimdan belki bi isinma sorunum da yok. Ayrica cidden 120hz den sonra her telefon kasiyormus gibi geliyor bana gore olmazsa olmaz bi ozellik.

Boluk porcuk olmayan tam sarj surelerim bunlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-30-18-00-27-503_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2021-08-30-18-00-27-503_com.digibites.accubattery.jpg
    465,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Bence elimizde kalacak gibi duruyor, tam yıl başını deviriyorum ben ama bitince ortada kalıcaz gibi duruyor.
Bide ses açıp kısma tuşuna basınca gelen sağdan üç noktaya basınca rahatsız etme modu ve sessiz modu kaydırarak süreyle ayarlama gelmiş hocam.
Aynen ses işlevini de sonradan gördüm. İyi olmuş gerçekten bir şeyler ekliyor adamlar.

Goi09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco f3
Konular
45
hellas romu deneyin derim forumda da konusu açılması gerek

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
hellas romu deneyin derim forumda da konusu açılması gerek
Hocam ekran süresi stabilite gibi konulardan bahseder misiniz? Hellas rom kullanıyorsunuz galiba.

Normal global romdayim hocam 12.5.2

Ekran suresi 5 saati geciyor sahsen bende. Sabahtan aksama kadar isyerinde mobil veri ve mi band bagli sekilde hep 120hz de kullaniyorum aksam da wifi ile normal kullanim. Oyun oynamadigimdan belki bi isinma sorunum da yok. Ayrica cidden 120hz den sonra her telefon kasiyormus gibi geliyor bana gore olmazsa olmaz bi ozellik.

Boluk porcuk olmayan tam sarj surelerim bunlar.
5,5-6 saat normal kullanım zaten hocam. F2 proda 10 saat ekran süresi aldıktan sonra 5 veya 6 saat çok az geliyor. Örneğin geceleri giriyorum genelde pubg'ye, f3 ü şarja takmadan giremem dışardan gelince. F2 proda gelince şarja takmadan oynayabiliyordum, yarım saat molada da şarja takıp sabahı görüyodum.

ArestoMomentum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
Hocam ekran süresi stabilite gibi konulardan bahseder misiniz? Hellas rom kullanıyorsunuz galiba.

5,5-6 saat normal kullanım zaten hocam. F2 proda 10 saat ekran süresi aldıktan sonra 5 veya 6 saat çok az geliyor. Örneğin geceleri giriyorum genelde pubg'ye, f3 ü şarja takmadan giremem dışardan gelince. F2 proda gelince şarja takmadan oynayabiliyordum, yarım saat molada da şarja takıp sabahı görüyodum.
Hocam açıkçası 120hz için fazlasıyla değer benim görüşüm. 60a alıp denemek istedim fakat öyle yavaş geldi ki gözüme geri alıp vazgeçtim. 60da 10 saat olacağına 120 de 5-6 saate razıyım.

Goi09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco f3
Konular
45

diğer stabil sürümlerin hepsinden iyi herhangi bi yazılımsal bi sorunla karşılaşmadım şarj tüketimi de çok çok iyi bence bi göz atın

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Poco x3 nfc den F3 e geçmeyi düşünüyorum, X3 nfc çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyor ve ekran baze kendi kendine sayfa açıyor tuşa basıyordu, F3 de sorun yaşayan var mı, kamerası nasıl, tavsiye eder misiniz? Yada başka bir telefon mu bakmalıyım. Bütçe 3-3,5 arası

Üst Alt