- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
Hocam ben size şu kadar söyleyim, eğer tek derdiniz 120 hz ise olmasın. F2 pro ile kıyaslarsak eğer götürüsü daha fazla bence. Göz alışır 1 haftaya o sıkıntı değil. F3 ciddi manada benim gözümde çok eksik bir cihaz. 5 saat ekran süresini geçemiyorum. Aşırı ısınıyor, dolayısıyla ekran diming oluyor. Bu iki sebep sizi hayattan soğutur. Overclock üstüne overclock bir işlemci sonuç olarak. Isınması gayet normal. Tamam ısınsın ama bunu soğutacak teknolojiyide koyun o zaman içine. F2 proda likit soğutma 2.0, f3 te 1.0+ var. Asla soğumuyor cihaz. Tek çözüm bence overclockun kaldırılması olacaktır. Tercih sizin ama 3ü arasından yerinizde olsam 4.yü ekler f2 pro alırımk40 GAMING birkaç gün deneyimledim .Renginden dolayı iade ettim . Band 20 evet köylerde sorun oluyor ama H+ ile de idare ediyor beni. Daha önce band 20 olmayan telefon kullandım Mİ8SE'de de band 20 yoktu pek sorun yaşamadım. Ancak Mi8SE çift anten vardı hem wifi hem şebekede gördüğüm en iyi çekim gücü telefon bundaydı. Başka telefonlar wifi ağını göremezken ben 2 seviye ile wifi bağlantısı yapıyordum, dahili menzil genişletici vardı sanki
F2 pro ilk gözüme kestiridğim cihaz ama 60 hz. Sırf bu nedenle vazgeçtim Birkez 120 hz alışınca hangi marka olursa olsun 60 hz bana çok yavaş geliyor. Son çıkan çin beta için %99 Türkçe olan yöntemde çıkınca %50.1 ile K40 gaming önde. Tek olumsuz yanı bu cihaza hem destek yok hemde gereksiz pahalı. Tutup 3600+ edecek cihaz değil gaming. F3'de çok daha iyi işlemci olmasına rağmen bundan 400 tl kadar ucuz. Kayıt dersen şuanda ikisine de yok zaten. Bakalım yarın netleşecek kararım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poco f3 alacaksanız eğer iletişime geçebilirsiniz benimle dm yoluyla.