Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Goi09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco f3
Konular
45
Merhaba arkadaşlar, Poco x3 nfc den F3 e geçmeyi düşünüyorum, X3 nfc çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyor ve ekran baze kendi kendine sayfa açıyor tuşa basıyordu, F3 de sorun yaşayan var mı, kamerası nasıl, tavsiye eder misiniz? Yada başka bir telefon mu bakmalıyım. Bütçe 3-3,5 arası
birkaç arkadaş f3 de ısınma sorunu vs yaşıyor ama ben aktif olarak oyun oynayan biri olarak o kadarda büyük bi sorun görmedim malum ki yaz ayındayız bulunduğumuz konumda oda sıcaklığı vs. bunlara etki eden faktörler. Şarj durumu ise öncelerde çok gidiyordu kendi gözlemlerimle ama hellas romda performans ve şarj tüketimde beni fazlası ile tatmin etmekte. kamerası ise bir çok modele göre gayet iyi yeterli seviyede.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam açıkçası 120hz için fazlasıyla değer benim görüşüm. 60a alıp denemek istedim fakat öyle yavaş geldi ki gözüme geri alıp vazgeçtim. 60da 10 saat olacağına 120 de 5-6 saate razıyım.
Doğrudur hocam, sizin yakınlarda bi şekilde şarj etme şansınız var gibi. Benim olmadığı için sabah evden çıkınca cebimde biraz zor oluyor şarj aleti ama düzeni oturttum sığıyor artık cebime. Ağırlık dışındada çok sorun olmuyor :D :D
diğer stabil sürümlerin hepsinden iyi herhangi bi yazılımsal bi sorunla karşılaşmadım şarj tüketimi de çok çok iyi bence bi göz atın
Hocam ekran sürelerinizi paylaşırsanız bir bakalım artısı eksisi ne olacak değiştirince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, Poco x3 nfc den F3 e geçmeyi düşünüyorum, X3 nfc çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyor ve ekran baze kendi kendine sayfa açıyor tuşa basıyordu, F3 de sorun yaşayan var mı, kamerası nasıl, tavsiye eder misiniz? Yada başka bir telefon mu bakmalıyım. Bütçe 3-3,5 arası
Isınma sorunu var hocam, ben sadece pubg oynuyorum. Yaz ayındayız tabiki ısınacak ama bu ısınma ekranın parlaklığına etki ediyor ekran parlaklığı kısılıyor. Ekran süreleri konu içinde birden fazla kişinin birden fazla romla deneyimleri var. Bu konuyu baştan sona okumadan almayın, birkaç eksiği var cihazın onlar sizin için önemli değilse çok güzel bir cihaz. 120hz çok önemli değilse sizin için f2 pro tavsiye ederim, bahsi geçen hiçbir sorun onda yok ve ekran süresi çok iyi normal kullanımda 9-10 saat oyunla 6 saat civarı, ekran dimming problemi yok ısınmıyor vs. vs.

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Bende günde 4 saat civarı pes 2021 oynuyorum ısınma hiç olmadı hafif bir ılıma oluyor o da normal. Hatta diğer telefonlarındam çok daha az ısındığını söyleyebilirim. iPhone xs teyken 2 maç sonra cayır cayır yanıyordu telefon.

M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Bu cihaz için kullandığımız magisk modülleri varsa paylaşalım arkadaşlar.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
MiuiMix hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar miuimix stabil ilk güncellemesini aldık dün gece. Bu sabah hemen kurdum, merak ettiğim tek şey 90hz ayarı geldi mi oldu. Evet gelmiş, hem akıcılık hemde 120hz'e göre daha tasarruflu olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam miuimix başlatıcı olarak ne kullanıyor poco başlatıcı mi miui başlatıcı mi ya bu poco başlatıcı hiç hoşuma gitmiyor miui çok güzel arama ekranı tuş takımı falan çok iyi görseli var uygulama çekmecesi falan olmasın istiyorum bir kaç ss atabilir misiniz

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam miuimix başlatıcı olarak ne kullanıyor poco başlatıcı mi miui başlatıcı mi ya bu poco başlatıcı hiç hoşuma gitmiyor miui çok güzel arama ekranı tuş takımı falan çok iyi görseli var uygulama çekmecesi falan olmasın istiyorum bir kaç ss atabilir misiniz
Miui başlatıcı kullanıyor hocam, uygulama çekmecesini kapatabiliyorsunuz benimde kapalı şu an.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Miui başlatıcı kullanıyor hocam, uygulama çekmecesini kapatabiliyorsunuz benimde kapalı şu an.
Oo çok iyi valla hemen bl kilidini kırıyorum atıyorum bu romu.

sevince1661

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emos
Cihazım
note 9 pro
Konular
9
Arkadaşlar poco f3 cihazını Türkiye garantili alıp garantisi bitmeden bootloader kilidini açan var mı buna değer mi sizce ?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Arkadaşlar poco f3 cihazını Türkiye garantili alıp garantisi bitmeden bootloader kilidini açan var mı buna değer mi sizce ?
Üzerinde gelen romdan şikayetiniz nedir hocam, ona göre bir yorum yapalım. Çünkü çoğu konuda inanılmaz vaoov değişimler yok diyebilirim.

sevince1661

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emos
Cihazım
note 9 pro
Konular
9
Üzerinde gelen romdan şikayetiniz nedir hocam, ona göre bir yorum yapalım. Çünkü çoğu konuda inanılmaz vaoov değişimler yok diyebilirim.
Yani yazılımı güzel değil poco nun miui launcher olmasını isterdim mesajlar arama xiaominin daha güzel

Üst Alt