Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Hala Mi10T ile Poco F3 arasındayım güzel bir ekran mi yoksa güzel bir kamera mı? Seçmek zor benim için :)
benzer soruları bende düşünmüştüm fakat sana tek bi şey sorim, cevabı zaten belli :) Kamerayla ne kadar vakit geçiriyorsun ekranla ne kadar vakit geçiriyorsun? F3 ün kamerası zaten kötü değil, başkasının senin çektiklerini beğenmesine takılma, kendin hangisiyle daha çok vakit geçirip keyif alacaksan onu seç. Şahsen ben sosyal medyayı çok kullanırım, sık sık belgesel izlerim, bana göre ekran daha önemli, he bu arada fotoğrafta çekerim ara ara, ama zaten bu devirde 2-3 sene öncesinin telefonuyla çekilen fotoğraflar bile güzel. Fazla ayrıntıya gerek yok bence kamerada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benzer soruları bende düşünmüştüm fakat sana tek bi şey sorim, cevabı zaten belli :) Kamerayla ne kadar vakit geçiriyorsun ekranla ne kadar vakit geçiriyorsun? F3 ün kamerası zaten kötü değil, başkasının senin çektiklerini beğenmesine takılma, kendin hangisiyle daha çok vakit geçirip keyif alacaksan onu seç. Şahsen ben sosyal medyayı çok kullanırım, sık sık belgesel izlerim, bana göre ekran daha önemli, he bu arada fotoğrafta çekerim ara ara, ama zaten bu devirde 2-3 sene öncesinin telefonuyla çekilen fotoğraflar bile güzel. Fazla ayrıntıya gerek yok bence kamerada
+ he bu arada ekran iyi olmazsa zaten çektiğin fotoğraflarda ona göre seyir zevki verir sana

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ he bu arada ekran iyi olmazsa zaten çektiğin fotoğraflarda ona göre seyir zevki verir sana
Aynı şeyi düşünüyorum bakalım kamerası çok da kötü değilse F3den yanayım fakat aklımı çelen işin yazılım kısmı da var. Mi cihazlar yazılım konusunda önde. Ama bu dimming sorunu hemen çözülmüş demekki pocoyu da es geçmiyor Xiaomi. wasntme~~

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Aynı şeyi düşünüyorum bakalım kamerası çok da kötü değilse F3den yanayım fakat aklımı çelen işin yazılım kısmı da var. Mi cihazlar yazılım konusunda önde. Ama bu dimming sorunu hemen çözülmüş demekki pocoyu da es geçmiyor Xiaomi. wasntme~~
şuan mi 8 pro kullanıyorum inan bataryası yetersiz olmasa kesinlikle değiştirmem telefonumu, 3.senesine giriyor, hala cayır cayır maşallah. Mi serisi çok ayrı bişey, ilk defa poco serisi deneyimleyeceğim bakalım. ama yazılım kısmında mi serisinden farklı olacağını sanmam.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
şuan mi 8 pro kullanıyorum inan bataryası yetersiz olmasa kesinlikle değiştirmem telefonumu, 3.senesine giriyor, hala cayır cayır maşallah. Mi serisi çok ayrı bişey, ilk defa poco serisi deneyimleyeceğim bakalım. ama yazılım kısmında mi serisinden farklı olacağını sanmam.
Yazılım konusunda farkı olmazsa direkt alınır telefon. (bence) E4 amoled yeni nesil diyorlardı hele 1300nit parlaklık resmen mi10tnin iki katı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
cihanmpower,

iki cihaz arasında, İşlemci (Sd870 - Sd888) ve arka kamera (48MP - 64MP) farkı bulunmaktadır.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Peki buna eu rom ile mi arayüzü kurabiliyor muyuz? K40 pro olarak da satılıyor.

crazyserkan3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
yok
Konular
5
Herkese iyi bayramlar beyler birkaç gün önce poco f3 aldım ama bütün uygulamalar tam siyah olmadı bazıları gri bildirim paneli whatsapp play store gibi bunları nasıl tam siyah yapabilirim global rom kullanıyorum

Üst Alt