- Adım
- mehmet
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 12
2 aydır sorunsuz kullanıyorum.Hocam uzun kullanımda direnç işleminden sonra sorun yaşadınız ?
2 aydır sorunsuz kullanıyorum.Hocam uzun kullanımda direnç işleminden sonra sorun yaşadınız ?
Ne kadar sürede oldu bu acaba. Direnç ile alakalı da olmama durumu da var gibi sankiSonradan gitti hocam ekran git gel yaptıbir gün sonra acılmadı
poco x3 proda anakarta havya temas ediyor flux sürülüyor kafes sökülüyor vs vs riski fazla ama poco f3 de kafes sökülmüyor sadece rsa koruma işlevi gören direnç cımbız yardımıyla kırılıyor ve yerine direnç takılmıyor x3 proda ise direnç cımbız yardımıyla kırılsa dahi anakarta flux ve havya ile 350 derece sıcak havayla 10klık direnç takılıyor tekrarBizim X3 pro gitti. işin ehli birine yaptırın kesinlikle.
Olurher telefonun imei si olurmu acaba
Yüklenebiliyor. Sıkıntı olmuyorpeki imei repair işlemi sonrası custom yazılım kurma gibi durumlarda imei gitme durumu oluşuyor mu ? yoksa istediğimiz yazılımı yükleyebilir miyiz (örn. AOSP rom )
Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben de poco f3 cihazıma direnç kırma yoluyla imei repair işlemi yaptırdım. Ancak belirttiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.ben de direnç değişimi ile çift sim repairi yaptırdım. telefonum 11 Lite 5G NE.
iki sorunum var; birincisi NFC çalışmıyor (acaba rom'dan mı kaynaklı? stabil 12.5 eu rom yüklü), ikincisi batarya eskisine göre daha hızlı bitiyor. gece yatmadan telefonu uçak modunda bıraktığımda sabaha kadar 10 birim batarya azalmış oluyor.