Yardım Poco F3 IMEI atılıyor mu?

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Selamlar bende bu işlemi kendim yapmaya çalışacağım. İmei atmak için ulaşabileceğim bir program tavsiyesinde bulunurmusunuz? Birde rica etsem nasıl yapacağımızı tarif edermisiniz.
Forum kurallarımız gereği IMEI atma işlemleriyle ilgili bilgi paylaşımı yasaktır. Sevgiler.

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
İstanbul Avrupa yakasında malum işi yapabilecek sağlam bir referans verebilirim siniz

oktaymahmudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi 4
Konular
0
arkadaşlar bende de f3 var ve iki yere verdim ikiside beceremedi.dirençde uygulanmış imei kaydı yapılmış denildi ama sinyal yokmuş.bunun gibi bir sorunla karşılaşmış olup telefonu onaran kimse varmı acaba!

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14
antalyadaysanız yapalım

İmmortalcain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cain
Cihazım
Redmi note 3
Konular
1
merhaba, elimde imei atılmış bir cihaz var fakat custom rom yüklediğimde imei silindi. tekrar muiu yükleyip imei attılar. custom rom kurma şansımız yok mu bu cihazlara yoksa yapanla mı alakalı?

mehmetclk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet çelik
Cihazım
mi9 se 6/128gb
Konular
0
selamlar,

IMEI atılması konusuna kendi tecrübelerimden birkaç şey yazmak isterim, öncelikle IMEI değişimi diye bir şey teknik olarak tamir vb işlemler sonucu zorunlu ve kayıtlı olarak ancak yapılabilir, resmiyette işletilmesi gereken arka planda işler var, diğer yol kanunsuz bir iş ve başınıza iş açabilir, IMEI çaktırma vb isimlerle yaptıracağız işler başınıza iş açabilir derdinize yanın derler ortada kalırsınız, bu kadar sıkıntılı işleri yaptıracak kadar güvenebileceğiniz yerler varsa seçim sizin. ikinci olarak ta bu işlem için POCO F3 gibi premium cihazlarda direnç değişimi ile yapılabilir ki bu değişimi temiz bir işlem sonunda yapabilecek çok az yer bulacaksınız, kenarda köşede bu işi yapmayı beceren birilerini bulsanız da servis çalışanı telefonunuzun canına okuyabilir, bu işlemleri temiz bitirebilmek için gerekli el mahareti kendisinde olmasa dahi yine bu işlere girişip telefonların canına okuyan o kadar çok servis bozuntusu var ki inanamazsınız, direnç değişimi için gittiğiniz yer telefonunuzun canına okuyabilir, birisinden duyup getirdiğiniz eski telefonunuzun IMEI'sini not alır başka işlemlerde kullanabilir, suç işlenmiş bir telefonun kaydını manipüle etmek için bilmeyerek sizin cihazınıza girebilir, ihtimaller o kadar çok ki bence hiç girmeyin.
Bu işi yapan yazılımlar servis amaçlı üretilseler de art niyetle kullanıldığı zaman bıçağın diğer yüzü gibi kullananı keser hale getiriliyor aman dikkatli olun derim, böyle sakat işler dertler nadiren gelir anı olur size dert olur.

Üst Alt