Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
haklısınız elbette ama 6ay ile 36 ay arasında seçenekler var! fiyatlar çok yüksek olduğundan insanlar 24-36lara yöneliyor.
operatörler tabiri caizse telefon bankacılığı yapmaya başladı neredeyse. bankalarla yarışır hale geldiler.
alınan bu karar vatandaşı etkiliyor gibi görünsede uzun vadede operatörleri daha çok etkileyecek. insanlar bir şekilde frenlenmiş olacağından operatörlerde nispeten daha sınırlı sayıda cihaz satmak durumunda kalacak.
böyle olmasını istemeyiz elbette ama bu ekonomik şartlarda elimizdeki cihazlara iyi bakalım derim!

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
36 ay taksit yapıyor birde telefon 3 se 7 yapıyor fiyatını
Bizim insanımız maalesef evini ipotek ettirir yine de alır o telefonu, böyle saçma bir psikoloji söz konusu bazı kesimlerde..
Ne diyim Allah şifa versin

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Aynen, kızıyoruz çünkü haklıyız darbe hep dar gelirli Ancak unutmamak gerekir ki bu ve buna benzer diğer teknoloji, ulaşım ve yatırım koruma kararları çok yıllar önceden alınması gereken kararlardır aslında devlet mantalitesi açısından.

Bu dediğiniz biz kullanıcı teknoloji /android meraklısı/bağımlısı açısından haklısınız. Ama onların asıl bu kanun düzenlemesindeki amaç şudur:
Bilenler bilir bende bu konuda şahit olduğum konulardandı.
Piyadada tefecilerin hazırkart bayileri ile veya bizzat toptan satışlarında KKartı ile postan vadeli çıkış yapıp tekrar düşük fiyata geri alarak kara para aklama olayına KKartına taksit iptali müdehale edildi.
Bu sefer küçük çaplı devam etti, senetli mağazalar ve operatörler üzerinden. Nakit mi lazım bankalardan çizgi yediyseniz bunu kullanıyordunuz. Yani ketenpere muhabbeti artık yok diyorlar.
Bşrde bu kanunlar tüm meclisten geçiyor. Yani tüm siyesilerin oyları ile.
Şahsen ben cimer ve tweter dan tüm siyasilerin hesaplarına ayırtetmeden yazarak tepkimizi/taleplermizi ortaya koyuyorum. Çünkü siyasiler ekranda başka tantana başkadırlar. Tavsiyemdir.

Şimdi mesajınızdan ben şunu anladım. Tefecileri engellemek için kredi kartı taksitleri kalktı ??

Ben mali müşavirim. Vergisel boyutta neler yapılıyor veya gelişiyor az çok görüyorum. Bu dediğiniz kredi kartı taksiti engellemek yada yurtdışından gelen cihaza vergi koymak ile ne tefeciler biter nede vergi kaçırmalar. Eğer niyetleri buysa çözüm de çok basit. Vergi dairelerinde boş boş oturan vergi denetmen yardımcısı gençler var. Akşama kadar iş gelsinde yapalım diye bekliyorlar. Bunları piyasaya çıkartırsın iyicene denetlersin vergi sorumlusu dükkan,işyeri,fabrikayı. Alırsın mali defterlerini bakalım bu adam napmış. Çekilen kredi kartlarının karşılığında fatura kesilmişmi. Kesilen faturalar sahtemi. Bunu denetleyip bu sorunları çözmek yerine kart taksitlerini kaldıralım ithalatı azaltalım gibi girişimler çokta mantıklı gelmiyor bana. Tabi şahsi görüşümdür

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şimdi mesajınızdan ben şunu anladım. Tefecileri engellemek için kredi kartı taksitleri kalktı ??

Ben mali müşavirim. Vergisel boyutta neler yapılıyor veya gelişiyor az çok görüyorum. Bu dediğiniz kredi kartı taksiti engellemek yada yurtdışından gelen cihaza vergi koymak ile ne tefeciler biter nede vergi kaçırmalar. Eğer niyetleri buysa çözüm de çok basit. Vergi dairelerinde boş boş oturan vergi denetmen yardımcısı gençler var. Akşama kadar iş gelsinde yapalım diye bekliyorlar. Bunları piyasaya çıkartırsın iyicene denetlersin vergi sorumlusu dükkan,işyeri,fabrikayı. Alırsın mali defterlerini bakalım bu adam napmış. Çekilen kredi kartlarının karşılığında fatura kesilmişmi. Kesilen faturalar sahtemi. Bunu denetleyip bu sorunları çözmek yerine kart taksitlerini kaldıralım ithalatı azaltalım gibi girişimler çokta mantıklı gelmiyor bana. Tabi şahsi görüşümdür
Elleriniz dert görmesin clap~~

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Peki bu yasa ile, Hattin sahibi ile Pasaport sahibinin ayni olmasi sarti devam ettiriliyormu ?

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Aysun kayaci zamaninda dagdaki cobanla benim oyum bir mi diye sordugunda linc yemisti simdi anlamaya basladim ben

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Devlet imei repair yaptırmaya zorluyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

Haklısınız, bürokraside amaç beyan ve icraat çelişmeleri veya uygulama sapmaları veya zamanlamaları vatandaş/devlet bakışı ve mantığını anlamak çok zorlaşıyor.
Yani ne diyorsunuz ne yapıyorsunuz. Onlara sorsan herşey gayet normal seyirde

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum Kurallarımız

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
Konuya yazan pek çok arkadaşımızın bildiği ve dikkat ettiği kuralımızı bir defa hatırlatmak istedim... Lütfen yönetici arkadaşlarımızın değerli zamanlarını mesaj silmekle ziyan etmeyelim.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
yakında vergi alıcam diye pantolunu bile deler bunlar... vergi yükünü bize yükliceklerine para babalarına yüklesinler arkadas aldıgımız nefes kaldı dicem betondan onuda alamıyoruz ki onun bil vergisini bile alıcaklar ykaında

Üst Alt