Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Yeni bir çalışma da bu OPERATÖR ANLAŞMALI TASİTLİ CİHAZLARA geldi.
Artık bu şekilde cihaz alanlar borcu bitene kadar cihazları satamayacaklar. Satsalar dahi başka bir simkart ile sinyal alamayacak ve kapanacaklar. Mecliste, yakında yasalaşır.
Btk aştı. Vay be

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yeni bir çalışma da bu OPERATÖR ANLAŞMALI TASİTLİ CİHAZLARA geldi.
Artık bu şekilde cihaz alanlar borcu bitene kadar cihazları satamayacaklar. Satsalar dahi başka bir simkart ile sinyal alamayacak ve kapanacaklar. Mecliste, yakında yasalaşır.

Yani diyor ki kanun ; "Birader bak cihazı aldın, iki gün sonra yok rami düşük, yok facebook kasıyor falan anlamam. Bunu 36 ay boyunca kullanacak, teknolojiden geri kalacaksın. Eğer kalamam diyorsan bunu çöpe at bir daha telefon al. O kadar zenginsen tabi. Hee unutmadan o aldığın yeni telefonunuda 36 ay kullan. 2 sene sonra marsa sefer yapacaklar, o senin cihaz zaten kasacak onuda izleme, haberin olmasın."

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
şu operatörleri adam etseler millet rahat nefes alacak

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Btk aştı. Vay be
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, kızıyoruz çünkü haklıyız darbe hep dar gelirli Ancak unutmamak gerekir ki bu ve buna benzer diğer teknoloji, ulaşım ve yatırım koruma kararları çok yıllar önceden alınması gereken kararlardır aslında devlet mantalitesi açısından.
Yani diyor ki kanun ; "Birader bak cihazı aldın, iki gün sonra yok rami düşük, yok facebook kasıyor falan anlamam. Bunu 36 ay boyunca kullanacak, teknolojiden geri kalacaksın. Eğer kalamam diyorsan bunu çöpe at bir daha telefon al. O kadar zenginsen tabi. Hee unutmadan o aldığın yeni telefonunuda 36 ay kullan. 2 sene sonra marsa sefer yapacaklar, o senin cihaz zaten kasacak onuda izleme, haberin olmasın."
Bu dediğiniz biz kullanıcı teknoloji /android meraklısı/bağımlısı açısından haklısınız. Ama onların asıl bu kanun düzenlemesindeki amaç şudur:
Bilenler bilir bende bu konuda şahit olduğum konulardandı.
Piyadada tefecilerin hazırkart bayileri ile veya bizzat toptan satışlarında KKartı ile postan vadeli çıkış yapıp tekrar düşük fiyata geri alarak kara para aklama olayına KKartına taksit iptali müdehale edildi.
Bu sefer küçük çaplı devam etti, senetli mağazalar ve operatörler üzerinden. Nakit mi lazım bankalardan çizgi yediyseniz bunu kullanıyordunuz. Yani ketenpere muhabbeti artık yok diyorlar.
Bşrde bu kanunlar tüm meclisten geçiyor. Yani tüm siyesilerin oyları ile.
Şahsen ben cimer ve tweter dan tüm siyasilerin hesaplarına ayırtetmeden yazarak tepkimizi/taleplermizi ortaya koyuyorum. Çünkü siyasiler ekranda başka tantana başkadırlar. Tavsiyemdir.

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Dumanla haberlesirim yine de bunların çöp toplama cihazlarını almam.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
şu operatörleri adam etseler millet rahat nefes alacak
Hocam iş operatör de bitse tamam ama 36 ay taksit ile telefon almak nedir ya, 3 yıl hocam, çok saçma..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam iş operatör de bitse tamam ama 36 ay taksit ile telefon almak nedir ya, 3 yıl hocam, çok saçma..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
36 ay taksit yapıyor birde telefon 3 se 7 yapıyor fiyatını

Üst Alt