Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Burası siyaset yeri olmadığı için. İçimden geçen bütün kötü şeyleri tutuyorum. Bi kulağımızın arkası kaldı gidiklanmayan

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Nasıl bir rejim bu vatandaşın üzerine vergi yükü bindirmek anlamış değilim alenen kaybedilen belediyeler için bir ceza yöntemi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Nasıl bir rejim bu vatandaşın üzerine vergi yükü bindirmek anlamış değilim alenen kaybedilen belediyeler için bir ceza yöntemi

Onlarda biliyor artık yolun sonuna geldiler, ne yapsak kâr diye düşünüp çırpınıp duruyorlar ama çok geç, malum son değişmez bu saatten sonra..
Geldikleri gibi değil, hak ettikleri gibi gidecekler!
O günü sabırsızlıkla bekliyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
burada amaç vergiden kar elde etmek değil bu işi bitirmektir. örneğin turamp çine ambargo uygularken vergileri artırarak yapıyor bunu! biz ucuza telefon almanın derdindeyiz ve haklıyız elbette. doğubank gibi kaçakçılar düşünsün. yıllarca çarptılar milleti...

pishman17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Erdem
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Hazineye ek kaynak yaratmak için en kolay mecra akaryakıt ve telekomünikasyondur. İleride olası döviz şokları yaşama ihtimalimizi, ilaveten bu ek vergi ve harçlarla cihaz almayı planlayanlar varsa Temmuz 25' e kadar ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
burada amaç vergiden kar elde etmek değil bu işi bitirmektir. örneğin turamp çine ambargo uygularken vergileri artırarak yapıyor bunu! biz ucuza telefon almanın derdindeyiz ve haklıyız elbette. doğubank gibi kaçakçılar düşünsün. yıllarca çarptılar milleti...
Hocam biz herhangi bir ülkeye ambargo uygulamıyoruz ki böyle bir adım atılsın..
Birileri istiyor, birileri yapıyor olay bu kadar basit bence..
Kaçakçılar düşünsün sözünüze katılıyorum hocam ama ne yazık ki bu vergiler, zamlar devam ettiği sürece onların hiç zorluk yaşayacağını sanmıyorum

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Yurt dışından getirenler düşünsün. Çoğunluğu etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ülke içinde daha fazla zam gelmesin yeter.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Neyinize yetmiyor vestel venüs giggle~~giggle~~

İthalatı bu şekilde kısıtlamaya çalışmak, ithalatı azaltmakla beraber bizi medeniyetden geri kalmış bir topluma dönüştürür. Sırf içerdeki firmaları korumakla yerli malı alın demekle olmuyor bu işler. Rekabet sistemi sayesinde ülke malını güçlendirmek yerine ithalatı kısıtlamak tam özürlü bir iştir. 5 yıldır içerdeki firmalara verilen desteklere ve teşviklere rağmen, kredi kartına taksiti kaldırıp turkcell gibi firmaların 36 ay faturaya ait telefon sattırmalarına rağmen, vestel,casper,gm,turkcell gibi firmaların cihazlarına ve yazılımlarına bakıyoruz ve ne görüyoruz ? Çöp...

Son düzenleme:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Neyinize yetmiyor vestel venüs giggle~~giggle~~

İthalatı bu şekilde kısıtlamaya çalışmak, ithalatı azaltmakla beraber bizi medeniyetden geri kalmış bir topluma dönüştürür. Sırf içerdeki firmaları korumakla yerli malı alın demekle olmuyor bu işler. Rekabet sistemi sayesinde ülke malını güçlendirmek yerine ithalatı kısıtlamak tam özürlü bir iştir. 5 yıldır içerdeki firmalara verilen desteklere ve teşviklere rağmen, kredi kartına taksiti kaldırıp turkcell gibi firmaların 36 ay faturaya ait telefon sattırmalarına rağmen, vestel,casper,gm,turkcell gibi firmaların cihazlarına ve yazılımlarına bakıyoruz ve ne görüyoruz ? Çöp...
Yeni bir çalışma da bu OPERATÖR ANLAŞMALI TASİTLİ CİHAZLARA geldi.
Artık bu şekilde cihaz alanlar borcu bitene kadar cihazları satamayacaklar. Satsalar dahi başka bir simkart ile sinyal alamayacak ve kapanacaklar. Mecliste, yakında yasalaşır.

Üst Alt