Benim amcam da lisedeyken deli knight online oynardı 11 zayıf gelince yasakladılar tabiiBende lise yıllarımda Metin 2 bağımlısıydım. Bu oyunu oynamak için dışarı çıkmaz, yemek yemez, okuldan devamsızlık hakkımı sonuna kadar kullanır ve okuldayken de koşarak eve gelirdim. Günümüz de ise bazen boş vaktim fazla olduğu için bir oyuna bağımlı olmak istiyorum fakat eskisi gibi oynayamıyorum. En fazla yarım saat sürüyor.
Hocam ayni fikirdeydim.. işe girdim sistemi dizdim şuan işten sonra 3 kisilik grubumuz var oynuyoruz. Pubg apex fortniteGerçekten sorumluluk sahibi değilken yani lise ve üniversite döneminde hemen hemen her oyunu oynamışımdır özellikle senaryolu oyunları bitirene kadar oynamışımdır ,çok eğlenceli oluyordu prens of persia oyununu ne kadar gayret ederek btirdiğim hala aklımda ama belli bir yaşa gelince çalışma hayatınada atılınca hiç hevesim kalmadı , önceden imkanım yoktu oyunlara sağlam pc lere zor ulaşılıyordu çok oynayasım geliyodu işe girince herşeyin iyisini alıp oynucam diyordum şimdi imkanım var almıyorum hevesim yok , özetle herşeyin bir zamanı var oyun dönemide gelip geçiyor yaşlandıkça , mesela emekli olunca 60 lı yaşlarda bayağı boş zamanı olur insanın ,keşke o zaman hevesli olsamda oyun oynasam bari
Mobile legends oynayanlar bilir sokak puanı (mmr) kasmak çok zor bi olay şöyle anlatayım 20 maç kazanıyorsunuz kazandığınız puan atıyorum 50, 1 maç kaybediyosunuz kaybettiğiniz puan 50. Gusion kullanarak Ankara sıralamasına girmeye çabalıyordum. Cihazı 100e kadar doldurup 20 de bırakıyorum sonra dolduruyorum aynı şekilde devam ediyordum. Sonra gözlerime ve cihazıma zararlı olduğunu anladım. O mmr kasılırdı fakat gözlerim, sağlığım bir daha düzelmez. Hiç bir oyun için bu kadar emek sarf etmeyin gençler eğlenmek için girin dozajınızı alın çıkın gerçekten yazık oluyor gözlere.Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu oyun bağımlılığı olmuştur. Ben neredeyse hiç oyun oynayacak vakit bulamadım diyebilirim. Aranızda sürekli oyun oynayan arkadaşlarımız var mıdır? Varsa oyuna için günlük ne kadar süre ayırıyorlar. Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi forumlar.
Yakında onlardanda bıkarsın hocamHocam ayni fikirdeydim.. işe girdim sistemi dizdim şuan işten sonra 3 kisilik grubumuz var oynuyoruz. Pubg apex fortnite
Geçmiş olsun bel fıtığı kötü bir durumOyun oynucam dıye bel fıtığı oldum. Knıght oynadım travıan oynadım. En son black desert oynadım pişmanım :/