- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Maşallahınız varmışcs de 4500 saat harcamışlığım var.. ki daha lisede kafelere gitmişliğimi üniversite de underground2 oynamalarımı falan saymıyorum.. metro 2033 serisini call of duty serisini falan hiç saymıyorum... şuan bıraktım evet.. neden derseniz evlilik sonrasında çocuğa zaman ayır eşine zaman ayır derken tek zaman dilimi uyku kaldı zaten.. haaa çocuğumla oynarım diyen arkadaşlara sesleniyorum.. sakın bu hataya düşmeyin.. çnkü çocuklar özellikle savaş oyunlarına başlayınca dışarda okulda oynadıkları oyunlarda bu şekilde oluyor.. ve bir süre sonra iş şidderte dönüşüyor.. bir bakıyorsun oğlun birisini dövmüş.. bir bakıyorsun oğlunu birisi yumruklamış.. esas olay bence şu: neden oyun oynayayım ki? tamam çok zevkli tamam iyi zaman geçiyor.. ama gözünüzü açıp bir bakarsanız kendinize yaptığınız kendiniz için yaptığınız hiç birşey yok.. sistem toplaman lazım asus kazandı pc yi çalıştırman lazım elektrik firması kazandı oyun satın aldın skin satın aldın steam kazandı... sende sadece 2 bozuk göz ve boşa harcanmış saatler kaldı.. haaa diyeceksiniz ki 4500 saatte sen ne halt ettin.. ben sınıf öğretmeni olarak göreve Şırnak/Cizre de başladım.. bu 4500 saati de orada yaptım...