Rehber OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir

• Konbuyu başlatan Zenex
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 131
  • Görüntüleme 23K

thorrmaxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hello
Cihazım
oneplus
Konular
0
oneplus a yazdim gecen ay anlamadilar yadaislerine oyle geldi bende PDC nin arayuzunu cekip yolladim bak burada turkiye yok diye :) ozaman anladik gerekli yerlere yolluyoruz dedi ama bence ilgilendik mesaji idi..okuyan herkes icin turkiye volte icin oneplusa yazmasini isteyecegim..

yukaridaki sorumun guncel cevabini deneme ile buldum A1 telekom avusturya harika cikti,sms ve cagri telefonuma hemen geldi,bu bende ilk oldu sms banka isleri vb cok lazim oluyorda yurtdisi gezilerinde..

not sim kart igecici baska telefona aldim ayarlar silindi ,tekrar pdc yapmak zorunda kaldim..

yardiminiza tesekkur ederim,takipteyim :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
telefon kapali wifi bagliyken wifi uzerinde turkcell calisiyor (yurtdisinda bu sekilde kullaniyorum ama sms gelmiyor) iphone ve urunlerinde cagri ve sms olarak tumlesik set urunu icinde volte nin.. simdi hagi ulkeyi secince cagri ve sms telefona yurtdisindayken ulasir,tecrube eden oldumu?
Turkcell kullanıyorum. Vowifi de sms alabiliyorum. Sizin sorununuz farklı bir şey muhtemelen.

thorrmaxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hello
Cihazım
oneplus
Konular
0
valla bilemedim ugrastirdi baya,neyse halloldu,sagolun

Gracahero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Oneplus 7t
Konular
0
Hocam eyvallah ilk denememde oldu çok basit işlem.
Cihaz: Oneplus 7t
Operatör: Turkcell

s3b0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sebahattin
Cihazım
Oneplus 7
Konular
0
Oneplus 7 denendi ve volte açıldı. SIM1-Turkcell ve SIM2-Vodafone, ikisi de açıldı. Teşekkürler hocam.

s3b0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sebahattin
Cihazım
Oneplus 7
Konular
0
oneplus a yazdim gecen ay anlamadilar yadaislerine oyle geldi bende PDC nin arayuzunu cekip yolladim bak burada turkiye yok diye :) ozaman anladik gerekli yerlere yolluyoruz dedi ama bence ilgilendik mesaji idi..okuyan herkes icin turkiye volte icin oneplusa yazmasini isteyecegim..

yukaridaki sorumun guncel cevabini deneme ile buldum A1 telekom avusturya harika cikti,sms ve cagri telefonuma hemen geldi,bu bende ilk oldu sms banka isleri vb cok lazim oluyorda yurtdisi gezilerinde..

not sim kart igecici baska telefona aldim ayarlar silindi ,tekrar pdc yapmak zorunda kaldim..

yardiminiza tesekkur ederim,takipteyim :)
Daha önce yurtdışında iken benim de smsler gelmiyordu VoWifi ile, sanırım SMS için baz istasyonu bağlantısı gerekiyor. Daha önce VoWifi ile SMS alabilen oldumu yurtdışında herhangi bir telefon ile?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Nord N10 5G ye taktım hattı (turkcell), gelip bu konudan öğrenip volteyi açarım diyordum, otomatikman volte ve vowifi açık idi.

demirciay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demir
Cihazım
Oneplus
Konular
0
Zenex hocam elinize emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.

Kingztanbul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
0
Nord N10 5G ye taktım hattı (turkcell), gelip bu konudan öğrenip volteyi açarım diyordum, otomatikman volte ve vowifi açık idi.

daha önce aynı cihazda modem ayarı yapmış mıydınız pdc ile. yoksa ilk alımda hattı taktığınızda volte mi geldi?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hayır sıfır cihazdı. Açtım kurulumu yaptık, hattı taktım volte geldi. Ben de çok şaşırdım

Üst Alt