Merhaba, cihazım Oneplus 7 Pro. Kısa bir süre önce android 11'e yükselttim. Daha öncesinde android 10'da sorunsuz volteyi kullanmaktaydım. Fakat şuan aktif etmeyi başaramadım. Dediğiniz gibi aşağıdaki adımları yaptım.
1-İlk olarak pc ye gerekli dosyaları kurdum
2-Daha sonra telefona logkit uygulamasını kurup oradan hem volte hem de vowifi'yi aktifleştirdim ve yeniden başlattım. SIM ayarlarında da aktif olduklarını kontrol ettim
3-USB hata ayıklaması modunu aktif edip pc ye bağladım ve paylaşılan adb komut satırını açıp ilgili kodları yazdım.( fakat burada rehberde söylenilenden farklı olarak benim cihazımda çince yazılar çıkmadı. Sadece başlangıç logosunda kaldı.)
4-En son olarak "setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb" bu kodu yazdım ve sizin paylaştığınız dosyayı masaüstüne çıkarttım
5-"volte_vowifi_ac_Zenex" isimli dosyayı çalıştırdım ve dediğiniz gibi tamamlandı ve cihaz reset attı. Komut satırı işlemleri yaparken aralarda kırmızı bir yazı ile "Critical Error. Bad Command" yazısıda vardı bu dikkatimi çekti, bunu da burada aktarmak istedim size.
Sonuç olarak volte'yi ektinleştiremedim. Yardımcı olabilirseniz sevirim.
Teşekkürler.