Op6 128 gb düşünürseniz orijinal imeili telefonu Hepsiburada'dan 4400 civarına alabilirsiniz. 6t ve 7 ler imei kayıtlıdır...İşte beni düşündüren tek nokto bu hocam. Bu işlem yapılmış bir telefon kullanmadım daha önce. O yüzden güncelleme alırmı, sonra imei silinir mi gibi endişelerim var açıkçası.
Ben mi8 se den geçtim op7 pro 8 -256 ya tlf gerçekten çok başarılı.oksijen os da çok akıcı .ekran hız dolby stereo kamera vs çok başarılı.tlf 200 gr biraz ağır ama ekran ve pil 4000a olunca bunuda sineye çekiyorsun..tavsiye ederim.
her yıl ortalama 1 milyon imei klonlanıyormuş . şu an 4-5 milyon böyle cihaz olsa bütçeye büyük kaynak. hem cihazlar yasallaşacak hem devlete kaynak olacak.aynen imar barışı bedelli askerlik vs gibi .. 250 verilecek cihazlar sisteme dahil edilecek olacak şey bu.Yasadan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam.
her yıl ortalama 1 milyon imei klonlanıyormuş . şu an 4-5 milyon böyle cihaz olsa bütçeye büyük kaynak. hem cihazlar yasallaşacak hem devlete kaynak olacak.aynen imar barışı bedelli askerlik vs gibi .. 250 verilecek cihazlar sisteme dahil edilecek olacak şey bu.
Milyonlarca kişiden bahsediliyor bu kadar kişiye pasaport vs istenmez.ve mesele şu aslında bu yasa çıktıntan sonraki cihazlar sıkıntıya girecek .
Bu kanun yürürlüğe girdikten sonra getirilen klon İMEİ numaralı telefonlar, hiçbir şekilde iletişime dahil edilmeyecek. yani yasalaştıktan öncekiler 250 tl ye sisteme girecek ondan sonra aldığın cihazı mecburen pasaport kaydı yapacaksın.imei yazma vs ile çalışmayacak diyor.aslında çok açık niye bu kadar karmaşık gibi gösteriliyor anlamadım.