- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Hocam bugün 4 çeşit rom denedim MIUI tabanlı. Abartildigi kadar hiç de olmayan 2 rom Globe ve oneos oldu. Tabanları eudan aldıkları sürece vasat olacaklar 12.5 de.Hocam AOSP tercih ederim.
MIUI için ise gördüğüm/okuduğum kadarıyla OneOS bir tık daha iyiymiş Eu Betadan...
Bu arada uzun zamandır MIUI'den uzağım. b3k1rr hocamız kullanıyor, düşünceleri bizi aydınlatabilir.
Dosyası veya linki mevcutmudur? Magisk kuruyorum doğru rom sonrasıDFE Treble kurman gerek acılmazsa dfe den sonra magısk kur acılır.
Bunları bilgisayarım olmadığı için USB flash bellek ile yüklesem sorun olmaz değilmi?
Hocam günde 4 rom deneyip iyimi kötümü olduğu anlaşılmaz bence Biraz şasn vermek lazım. Ben miui tabanlı olarak eu,Oneos,miuimix kullandım. Oneos hem şarj hemde stabilite açısından diğerlerinden daha iyi.Artık miui hantallığı beni yıldırmak üzereydi oneos çıktı allahtan artık aosp ler ve bu rom arasında gider gelirim.Hocam bugün 4 çeşit rom denedim MIUI tabanlı. Abartildigi kadar hiç de olmayan 2 rom Globe ve oneos oldu. Tabanları eudan aldıkları sürece vasat olacaklar 12.5 de.
Çin taban alan farklı bir rom bulmak lazım. Eu kendinden birşeyler katarak 12.5 i Ferrari den Şahin'e dönüştürmüş bunu bilmeyenler de oo Şahin'in mavisi daha iyi siyahindan falan diye konuşmalar yayılıyor sürekli forumda olanan bu yani özet geçmiş olayım size.
Hocam gayet de anlaşılıyor sıfır kurulumla.Hocam günde 4 rom deneyip iyimi kötümü olduğu anlaşılmaz bence Biraz şasn vermek lazım. Ben miui tabanlı olarak eu,Oneos,miuimix kullandım. Oneos hem şarj hemde stabilite açısından diğerlerinden daha iyi.Artık miui hantallığı beni yıldırmak üzereydi oneos çıktı allahtan artık aosp ler ve bu rom arasında gider gelirim.