MIUI 12.5 OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
bolatyavuz, hocam geliştiricinin güncellemeye dair notu

"
- It is necessary to update those that do not have the recovery updated to a more current superior example recovery base 3.5.0/1 I leave a link for them to download and flash: "

3.5.0 veya 3.5.1 öneriyor. Bana sorarsaniz son Sürüm orangefox kurun

bolatyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Pocof1
Konular
2
bolatyavuz, hocam geliştiricinin güncellemeye dair notu

"
- It is necessary to update those that do not have the recovery updated to a more current superior example recovery base 3.5.0/1 I leave a link for them to download and flash: "

3.5.0 veya 3.5.1 öneriyor. Bana sorarsaniz son Sürüm orangefox kurun
1-Hocam twrp üzerinden yedek almıştım,orangefox üzerinden bu yedeklerimi(efs vendor vs)geri yükleyebilir miyim peki( herhangi bir sorun olursa diye)
2-OrangeFox-raphael-stable@R11.1_3.zip bu dosya orangefox için uygun mudur,bunu yükleyeceğim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam ben orangefox ile yaptimda sıkıntı olmadı, kurulumu duzgun yaptıktan sonra bişey değişeceğini sanmıyorum ama tabi ki benim bilmediğim birşey olabilir :)
Tamamdır hocam sağ olasın, hayırlı akşamlar

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
bolatyavuz,
1-sorun olmaz hocam
2-bende bir önceki var ama son Sürümü kullanın.
Hayırlı olsun

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
1-Hocam twrp üzerinden yedek almıştım,orangefox üzerinden bu yedeklerimi(efs vendor vs)geri yükleyebilir miyim peki( herhangi bir sorun olursa diye)
2-OrangeFox-raphael-stable@R11.1_3.zip bu dosya orangefox için uygun mudur,bunu yükleyeceğim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam sağ olasın, hayırlı akşamlar
rica ederim hocam hayırlı akşamlar, sizdende kullanıcı yorumu bekliyorum :)

bolatyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Pocof1
Konular
2
Romu an itibariyle yükledim birkaç gün içinde ekran görüntüleri ile desteklenen bir kişisel görüş bırakacağım, süvari2019 FRkan yagamisan hocalarımın yardımlarına müteşekkirim.Cümleten iyi günler diliyorum.

Son düzenleme:

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0

bolatyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Pocof1
Konular
2
Romun en yeni sürümünü dün akşamdan beri kullanmaktayım ancak gözlemlediğim bazı durumlar var,telefonun şarjı bazen belirli bir şarj yüzdesinde takılı kalıyor, örneğin yarım saat boyunca%25 te takılı kaldı yeniden vs başlattım yine aynıydı sonuç , daha sonra 2 dk içinde %23 civarlarına indi.
Acaba kalibrasyon mu yapmam gerekiyor???
Eğer gerekiyorsa nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz hocalarım.

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
bolatyavuz, hocam zamansız kapanmalar, hızlı artis/azalışlar yoksa sorun olduğunu sanmıyorum. Hem ne güzel işte şarjınız bitmiyormus cogumuzun arayıp ta bulamadığımız:) kalibrasyon yapmak isterseniz internette detaylar mevcut, aşağıya ilk karşıma çıkan alintiyi bırakıyorum. Arzu ederseniz detaylı araştırma yaparsınız.
1. Telefonunuzu, kapanana kadar tamamen kullanın.

2. Kapandıktan sonra cihazınızı tekrar açın. Açılıyorsa tekrar kapanana kadar bekleyin. Bunu cihaz kritik şarj uyarısı verene kadar tekrarlayın.

3. Cihaz kapandıktan sonra şarj cihazına bağlayın. %100 seviyesinde dolana kadar kapalı konumda şarj olmasını sağlayın.

4. %100 Olduktan sonra cihazınızı açmadan şarj cihazından çıkarın.

5. Telefonunuzu açın. Büyük olasılıkla batarya seviyeniz %100'ün altında çıkacaktır ve bu durumda cihaz açıkken %100 olana kadar tekrar şarja takmalısınız.

6. %100 seviyesini gördükten sonra şarj cihazını çıkarın ve telefonu yeniden başlatın. Yeniden başlatma sonrası %100 yazmıyorsa, şarj cihazını ekranda %100 yazana kadar yeniden takın.

7. Yeniden başlattıktan sonra %100 seviyesini görene kadar bu döngüyü tekrarlayın. Çok deneme sonrası %100 göremiyorsanız %100'e en yakın seviyeyi uygulayabilirsiniz.

8. Şimdi pilinizin %0'a kadar boşalmasına izin verin ve telefonu tekrar kapatın.

9. Pili kesintisiz olarak bir kez daha şarj edin ve artık piliniz kalibre edilmiş, batarya seviyesini doğru yansıtır şekilde olmuş olacak.

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
bolatyavuz, hocam zamansız kapanmalar, hızlı artis/azalışlar yoksa sorun olduğunu sanmıyorum. Hem ne güzel işte şarjınız bitmiyormus cogumuzun arayıp ta bulamadığımız:) kalibrasyon yapmak isterseniz internette detaylar mevcut, aşağıya ilk karşıma çıkan alintiyi bırakıyorum. Arzu ederseniz detaylı araştırma yaparsınız.
1. Telefonunuzu, kapanana kadar tamamen kullanın.

2. Kapandıktan sonra cihazınızı tekrar açın. Açılıyorsa tekrar kapanana kadar bekleyin. Bunu cihaz kritik şarj uyarısı verene kadar tekrarlayın.

3. Cihaz kapandıktan sonra şarj cihazına bağlayın. %100 seviyesinde dolana kadar kapalı konumda şarj olmasını sağlayın.

4. %100 Olduktan sonra cihazınızı açmadan şarj cihazından çıkarın.

5. Telefonunuzu açın. Büyük olasılıkla batarya seviyeniz %100'ün altında çıkacaktır ve bu durumda cihaz açıkken %100 olana kadar tekrar şarja takmalısınız.

6. %100 seviyesini gördükten sonra şarj cihazını çıkarın ve telefonu yeniden başlatın. Yeniden başlatma sonrası %100 yazmıyorsa, şarj cihazını ekranda %100 yazana kadar yeniden takın.

7. Yeniden başlattıktan sonra %100 seviyesini görene kadar bu döngüyü tekrarlayın. Çok deneme sonrası %100 göremiyorsanız %100'e en yakın seviyeyi uygulayabilirsiniz.

8. Şimdi pilinizin %0'a kadar boşalmasına izin verin ve telefonu tekrar kapatın.

9. Pili kesintisiz olarak bir kez daha şarj edin ve artık piliniz kalibre edilmiş, batarya seviyesini doğru yansıtır şekilde olmuş olacak.
Ben son sürümden memnun kalmadım .Ekran süresi 7 saati geçkin alırken 4-5 saate düştü 26.07.21 sürümüne geri döndüm .

Üst Alt