- Adım
- Furkan
- Cihazım
- mi 9t pro
- Konular
- 0
Yükledik bakalım romu kimse yazmamış ama galiba oyun testini biz yazicaz
Akıcılığında bir sorun yok diğer romlar gibi, geçen galeride hafif bi kasma oldu bir daha olmadı. Pil ise ben evde 2gye alıyorum telefonu full wifi ile kullanıyorum biraz oyun, biraz whatsapp, ara sıra telefon görüşmesi ama daha çok samsung browserda forumlarda falan geziyorum.Konum vs kapalı karanlık mod açık daima. Aldığım süreler ekteki gibi. Benim en iyi pil süresi aldığım bir iki romdan biri. Örneğin ekran kapalı iken 9 mAh saat harcıyor ( Accubatteryde ekran kapalı iken, ekranı açtığımda anlık gördüğüm değer, kilit ekranında.) Bundan daha düşük sadece blisste(Android 10 sürümü) görmüştüm o da 7 mAh idi. Daha da düşük pil harcayan rom görmedim. Yani miui için çok iyi.Hocam ne kadar ekran süresi aldınız acaba,ve akıcılığı vs nasıl sizce?
yagamisan inceleme ve veriler için teşekkürler yagami hocamAkıcılığında bir sorun yok diğer romlar gibi, geçen galeride hafif bi kasma oldu bir daha olmadı. Pil ise ben evde 2gye alıyorum telefonu full wifi ile kullanıyorum biraz oyun, biraz whatsapp, ara sıra telefon görüşmesi ama daha çok samsung browserda forumlarda falan geziyorum.Konum vs kapalı karanlık mod açık daima. Aldığım süreler ekteki gibi. Benim en iyi pil süresi aldığım bir iki romdan biri. Örneğin ekran kapalı iken 9 mAh saat harcıyor ( Accubatteryde ekran kapalı iken, ekranı açtığımda anlık gördüğüm değer, kilit ekranında.) Bundan daha düşük sadece blisste(Android 10 sürümü) görmüştüm o da 7 mAh idi. Daha da düşük pil harcayan rom görmedim. Yani miui için çok iyi.
Edit: Anlık 9 mAh nasıl gördüğümü göstermek için kilit ekranının ekran görüntüsünü ekliyorum. Kendi kullandığınız romların beklemedeki pil harcamasını ölçmek için güzel bir yöntem. Lakin ekranı kapattıktan bir süre sonra beklemeniz gerekiyor, örneğin kapattınız ekranı açtınız 42 mAh gördünüz, tekrar kapatıp 3 5 dk bekleyip tekrar bakın. Deneme yanılma ile öğrenebilirsiniz ben öyle yapıyorum.Derin uykuya girip girmemesine bağlı olarak değerler değişebilir.
süvari2019 sıfırdan yüklemek için 2 ağustosu bekleyelim mi hocam sizce ,nedir tavsiyeniz?FRkan, hocam yorumların için teşekkürler. Kullanacak ve özellikle oyun performansını merak eden arkadaşlar açısından faydalı olacaktır. Google Chrome yuklenememe sorunu anlık bir durum olabilir mi? Şimdi denedim ve sorunsuz yükledi. Play store uygulama verilerini temizleyip deneyebilirsiniz belki işe yarar. Ayarlardaki oneos settings şuan için boş ve geliştirme Aşamasında. Geliştiricinin verdiği bilgiye göre 2 ağustos tarihli güncellemede içine bazı ayarlar eklemeye başlanacak. İleride artarak devam edecektir eklentiler. Oneos space ise kabaca içindeki uygulamaları başka yerde arama yapmadan yukleyebileceginiz ve son sürümlerinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir uygulama.