MIUI 12.5 OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
FRkan, hocam yorumların için teşekkürler. Kullanacak ve özellikle oyun performansını merak eden arkadaşlar açısından faydalı olacaktır. Google Chrome yuklenememe sorunu anlık bir durum olabilir mi? Şimdi denedim ve sorunsuz yükledi. Play store uygulama verilerini temizleyip deneyebilirsiniz belki işe yarar. Ayarlardaki oneos settings şuan için boş ve geliştirme Aşamasında. Geliştiricinin verdiği bilgiye göre 2 ağustos tarihli güncellemede içine bazı ayarlar eklemeye başlanacak. İleride artarak devam edecektir eklentiler. Oneos space ise kabaca içindeki uygulamaları başka yerde arama yapmadan yukleyebileceginiz ve son sürümlerinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir uygulama.
hocam daha önceki chrome yüklü olmayan romlardada aynı şekilde oluyordu chromu kendim yüklemek istediğimde yükleniyor yazisi gelip tekrar yükle yazisina dönüyor acaba twrpden mi flashlasam

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
bolatyavuz, haftalık güncellemeleri sık sık yapan birisi değilseniz bekleyin hocam birkaç kullanışlı özellik ekleniyor akabinde temiz kurulum yapıp kullanırsınız. Güncellemeleri anında yapanlardansaniz farketmeyecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FRkan, anladım hocam doğrudur. Play store dan yuklenememe sorununa şimdiye kadar sadece mi takvim uygulamasında rastladım.hocam bu arada Chrome kullanmanız için özel bir sebep yoksa via tarayıcıyı denemenizi isterim. Son derece küçük ve hızlı bir tarayıcı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
bolatyavuz, haftalık güncellemeleri sık sık yapan birisi değilseniz bekleyin hocam birkaç kullanışlı özellik ekleniyor akabinde temiz kurulum yapıp kullanırsınız. Güncellemeleri anında yapanlardansaniz farketmeyecektir.

FRkan, anladım hocam doğrudur. Play store dan yuklenememe sorununa şimdiye kadar sadece mi takvim uygulamasında rastladım.hocam bu arada Chrome kullanmanız için özel bir sebep yoksa via tarayıcıyı denemenizi isterim. Son derece küçük ve hızlı bir tarayıcı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
garip bir şekilde dün çalışmayan oneos space uygulamasında bugün chrome, hava durumu uygulamalarının üzerine tikladigimda beni telegram sayfalarina yönlendirdi ve oradan istediğim apklari yukleyerek sıkıntısız bir şekilde kurulum yaptım hocam.

şimdi siz söyledikten sonra via tarayıcı uygulamasını yükledim ve chrome gerek kalmadı hocam teşekkürler

Son düzenleme:

bolatyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Pocof1
Konular
2
süvari2019 FRkan yagamisan hocalarım romda hızlı şarj mevcut mu acaba,bir de tam dolum şarj ne kadar sürmekte cevaplarsanız makbule geçer

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
yeni güncelleme yayında

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
01.08.2021 güncellemesi yayınlanmıştır

Kullanılan MIUI ALT YAPISI: 21.7.28

OneOS değişiklikleri:

• Optimize Edildi - Sistem simgesi iyileştirmeleri (stok)
  • Optimize Edildi - Yazı tipi iyileştirmeleri (MiLanPro)
  • Yeni - Aynı sürüm veya daha yüksek sürümde oldukları sürece farklı imzalara sahip paketleri yükleme imkanı eklendi, örneğin: NetFlix 2.0 -> NetFlixMod 2.0 veya NetFlixMod 2.1
  • Yeni - Android Stock'un global karanlık modunu devre dışı bırakabilmek için bir işlev eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Ekran açıkken sistem seslerini / bildirimleri etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Düşük pil uyarısını etkinleştirebilmek/devre dışı bırakabilmek için ayar eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Düzeltme - Üçüncü taraf kaynaklardan sistem uygulamalarını güncellemek istenildiğinde oluşan bir sorun düzeltildi
  • Yeni - Akıllı Ağ (OneOS ayarları altında)
Xiaomi'nin değişiklikleri:

Bildirim alanı:
  • Optimize Edildi - Üçüncü taraf temalarla Optimize Edilmiş Bildirim gölgesi uyumluluğu
  • Düzeltme - Uygulama kilidinin neden olduğu tutarsız bildirim boyutu ve arka planı sorunu
  • Düzeltme - Kilit ekranı bildirimlerinde ara sıra oluşan boşluk sorunu giderildi
Galeri
  • Yeni - Ekran görüntüleri için ekran çerçevesi özelliği eklendi [Mi 10T Lite/Redmi Note 9 Pro 5G]
  • Yeni - Fotoğraf filtreleri: Gourmand, Pinellia, Eventide, Wakakusa
  • Yeni - "Depolamayı optimize et" özelliği, cihazınızda daha küçük, yüksek kaliteli kopyalar tutarken orijinal fotoğrafları ve videoları bulutta saklamanıza olanak tanır
Güvenlik
  • Yeni - Güvenlik taramasına "Olası riskler" sekmesi eklendi
MIUI+
  • Yeni - Uygulamanın yeniden tasarımı

OneOS PUBLIC WEEKLY Server For HMK20ProMI9TPro
MIUI VER: V125
Android VER: 11
FILE SIZE: 2969M
MD5: c78c546b42af2b2e3f685cfc49a0f39f
Device Codename: raphael
OTA ENABLED

bolatyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Pocof1
Konular
2
01.08.2021 güncellemesi yayınlanmıştır

Kullanılan MIUI ALT YAPISI: 21.7.28

OneOS değişiklikleri:

• Optimize Edildi - Sistem simgesi iyileştirmeleri (stok)
  • Optimize Edildi - Yazı tipi iyileştirmeleri (MiLanPro)
  • Yeni - Aynı sürüm veya daha yüksek sürümde oldukları sürece farklı imzalara sahip paketleri yükleme imkanı eklendi, örneğin: NetFlix 2.0 -> NetFlixMod 2.0 veya NetFlixMod 2.1
  • Yeni - Android Stock'un global karanlık modunu devre dışı bırakabilmek için bir işlev eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Ekran açıkken sistem seslerini / bildirimleri etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Yeni - Düşük pil uyarısını etkinleştirebilmek/devre dışı bırakabilmek için ayar eklendi (OneOS Ayarları Altında)
  • Düzeltme - Üçüncü taraf kaynaklardan sistem uygulamalarını güncellemek istenildiğinde oluşan bir sorun düzeltildi
  • Yeni - Akıllı Ağ (OneOS ayarları altında)
Xiaomi'nin değişiklikleri:

Bildirim alanı:
  • Optimize Edildi - Üçüncü taraf temalarla Optimize Edilmiş Bildirim gölgesi uyumluluğu
  • Düzeltme - Uygulama kilidinin neden olduğu tutarsız bildirim boyutu ve arka planı sorunu
  • Düzeltme - Kilit ekranı bildirimlerinde ara sıra oluşan boşluk sorunu giderildi
Galeri
  • Yeni - Ekran görüntüleri için ekran çerçevesi özelliği eklendi [Mi 10T Lite/Redmi Note 9 Pro 5G]
  • Yeni - Fotoğraf filtreleri: Gourmand, Pinellia, Eventide, Wakakusa
  • Yeni - "Depolamayı optimize et" özelliği, cihazınızda daha küçük, yüksek kaliteli kopyalar tutarken orijinal fotoğrafları ve videoları bulutta saklamanıza olanak tanır
Güvenlik
  • Yeni - Güvenlik taramasına "Olası riskler" sekmesi eklendi
MIUI+
  • Yeni - Uygulamanın yeniden tasarımı

OneOS PUBLIC WEEKLY Server For HMK20ProMI9TPro
MIUI VER: V125
Android VER: 11
FILE SIZE: 2969M
MD5: c78c546b42af2b2e3f685cfc49a0f39f
Device Codename: raphael
OTA ENABLED
Teşekkürler hocam

Son düzenleme:

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
süvari2019 hocam kurulum için herhangi bir twrp sürümü de uygun olur mu ,benim twrp sürümüm 3.4.0.0 da,sorunsuzca yükleyebilir miyim?
valla hocam ben orangefox ile yaptimda sıkıntı olmadı, kurulumu duzgun yaptıktan sonra bişey değişeceğini sanmıyorum ama tabi ki benim bilmediğim birşey olabilir :)

Üst Alt