Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Ben bir sınıf öğretmeniyim ve evet şikayet edilmesi yönünde fikrim.. çünkü:
1- Eğitim gönül işidir kimse kimseyi zoraki bir yere çaağırıp birşeyler öğretemez.. Aç beynini ben geldim olayı yok yani...
2- Okulda zoraki yapılan bir etkinlikte büyük ihtimalle birileri kar sağlayacak gelir edecek veya en azından isim yapacaktır.. başka sebeple olacağını sanmıyorum...
3- Bir öğrencinin eğitime-öğretime ihtiyacı olduğu kadar sosyalleşmeye, boş zamana,dinlenmeye de ihtiyacı vardır...
4- Sen git ağan gelsin mantığının iyice oturduğu bir yerde bu şekilde davranışlar sergilenir genelde...

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
@Wandet
1.Burda müdür haklımı

2.Bu çocuk şikayet ettimi müdür ögretmenler rahat dururmu

C. 1.Haklıyı haksızı BEN BELİRLEMİYORUM.
C.2. Bunu anlayamıyorum, ancak önyargı ile sanırım bana yargılamayı düşündünüz.
Ayrıca; herkesin kendince yaşadığı olayları var. Bunları anlatarak sadece mesaj atmış oluruz so uca varamaz genç arkadaş yada ş yle diyelim derdine çare olmaz sadece yazı kirliliği olur.
Benim açıklamalarım sistem, prosedür ile ilğili yine söylüyorum. ŞİKÂYET yerine oradaki sistemi sormalarını önerdim yine aynı önerimdeyim. Burada yazan hiç kimse kurum idarecisi e konu ile ilgili uygulama gerekçesini araştırmayı önermedi ben onu yaptım herkes cmylmz misali kendi olayını ve isyanı dolayısı ile saldırmayı önerdi.
Ben böyle şeyleri kendimce hoş karşılamıyorum. Gerekçe varmı bu önemli.
Konu hakkında son cevabımdır. Herkese iyi günler dilerim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Ben bir sınıf öğretmeniyim ve evet şikayet edilmesi yönünde fikrim.. çünkü:
1- Eğitim gönül işidir kimse kimseyi zoraki bir yere çaağırıp birşeyler öğretemez.. Aç beynini ben geldim olayı yok yani...
2- Okulda zoraki yapılan bir etkinlikte büyük ihtimalle birileri kar sağlayacak gelir edecek veya en azından isim yapacaktır.. başka sebeple olacağını sanmıyorum...
3- Bir öğrencinin eğitime-öğretime ihtiyacı olduğu kadar sosyalleşmeye, boş zamana,dinlenmeye de ihtiyacı vardır...
4- Sen git ağan gelsin mantığının iyice oturduğu bir yerde bu şekilde davranışlar sergilenir genelde...

Ben de bir öğretmenim MAALESEF!

1- 12 yıllık ZORUNLU eğitim var. ZORUNLU!
2- Öğretmenler çoğu zaman hiçbir menfaat beklemeden çalışırlar. Bahsi geçen müdürü tanımadan ön yargıyla böyle söylememelisiniz.
3- Evet doğru. Yalnız söylenenlerle istenenler arasında çelişki olur çoğu zaman. Kaynak kitap yasak, deneme sınavı vs. için herhangi bir şekilde para toplamak yasak, tatillerde ödev vermek yasak vs. vs. ama
Veliler: Çocuğum birinci olsun;
Müdürler: Okulum birinci olsun;
İlçe milli eğitim müdürü: İlçe olarak birinci olalım;
İl milli eğitim müdürü: İl olarak birinci olalım.
Velhasıl kelam burda kısır bir tartışma yapmak boş, eğitim sistemi baştan aşağı yanlışlıklarla doluyken. Kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konu sonunda öğretmen maaşına bağlanırsa şaşrımam haha--

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Kendi fikrim olarak müdürünün demesine göre sadece senin geleceğin için böyle bir şey yapıyor gibi gözüküyor. Fakat suat6027 hocamın dediği gibi "Bir öğrencinin eğitime-öğretime ihtiyacı olduğu kadar sosyalleşmeye, boş zamana,dinlenmeye de ihtiyacı vardır... " Bu uyguladıkları darlama öğrencinin hevesini, çalışma isteğini elinden alır. Zaten çocuk çok yoğun bir programın içerisindeymiş. Bu program da 1 haftalık tatili hak ediyor ki zaten bu onun hakkı. Müdürün düşüncesi her ne olursa olsun, çocuğun geleceği düşünülsede burada konu zorla tutulma. Beni kimse hakkım olan bir tatilde zorla o okulda tutamaz. Böyle bir şey yok. Doğru eğitim tarzı bence bu değil. Hakkını ara kardeşim. Şimdiden boyun eğme. Ufacık bir konuda bile haklıysan hakkını savun.

M.Bedirhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Öncelikle teşekkür ederim. Tuhaf bir şekilde dediğiniz numarayı aradığımda ebeveynimi yada 18 yaşından büyük birini istediler tekrar deneyeceğim. Eğer sonuç çıkmaz ise de sonuna kadar gideceğim.
Bilgilerini gönder biz senin yerine arayalım :D

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Tek mecra buralar kaldı zaten dogruda olsa yanlışda yazacagız çizecegiz konuşacagız herkez fikrini söyleyecek bunları yapmaya yapmaya buralara geldık zaten ..

Kaçamak cevaplar yerine haklıyı haksızı söylemek gerek...

Kanun prosedür neyse onu uygulamak zorundasın farklı birşey yapılıyorsa kanun prosedür dışı iki tarafın oluruyla olur bu işler..

----------------------------------------

Aklıma geldi yine yazayım

Ögretmen kaynak kitap alacagız demiş

oglum ne için alacagız

devletin verdigi kitaplar yetersizmiş

ee ozaman devlet içerik olarak eksik kitap verecegine kitabı düzenlesin

ne bileyim baba

1.500 milyar ( eskı para ) aldık sene sonu geldi

oglum bu kıtaplar ne olacak yaa aldırdı bize bunların suratına bile bakmadık çöpe

Komşum bir ögretmen konuşmasına kulak mısafırı oldum dıyorkı ben onu bunu bılmem çıkar dünyası ben çıkarıma bakarım diyor böyle düşünen bir ögretmenin yetişdirdigi çocuktan ne olur..

Herşeyden önce insan olmak önemli ..

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Tek mecra buralar kaldı zaten dogruda olsa yanlışda yazacagız çizecegiz konuşacagız herkez fikrini söyleyecek bunları yapmaya yapmaya buralara geldık zaten ..

Kaçamak cevaplar yerine haklıyı haksızı söylemek gerek...

Kanun prosedür neyse onu uygulamak zorundasın farklı birşey yapılıyorsa kanun prosedür dışı iki tarafın oluruyla olur bu işler..

----------------------------------------

Aklıma geldi yine yazayım

Ögretmen kaynak kitap alacagız demiş

oglum ne için alacagız

devletin verdigi kitaplar yetersizmiş

ee ozaman devlet içerik olarak eksik kitap verecegine kitabı düzenlesin

ne bileyim baba

1.500 milyar ( eskı para ) aldık sene sonu geldi

oglum bu kıtaplar ne olacak yaa aldırdı bize bunların suratına bile bakmadık çöpe

Komşum bir ögretmen konuşmasına kulak mısafırı oldum dıyorkı ben onu bunu bılmem çıkar dünyası ben çıkarıma bakarım diyor böyle düşünen bir ögretmenin yetişdirdigi çocuktan ne olur..

Herşeyden önce insan olmak önemli ..
Bir sınıf öğretmeni olarak tekrardan yazıyorum
Şuanki eğitim sistemimizde amaç şu.. sosyal öğrenci mutlu öğrenci.. amaç bu olunca öğretim unsurunun içeriğinde minimize edildi sanki.. içerik minimize edilirken çocuğun sınavlara katılacağı çoğu zaman es geçiliyor... Dolayısıyla içerik, alıştırmalar, tekrarlar yetersiz kalıyor... Bu yüzden kaynak kitap öneririz.. ha şuna karşıyım.. dersi oradan işleyip ödevin oradan verilmesine karşıyım.. sonuçta herkesin bütçesi farklı.. kitabı alabilecek var alamayacak var..
Söylediğiniz komşunuza gelince.. kulaktan dolma bilgilere inanmayın.. tamam her toplumun,topluluğun iyiside kötüsü de vardır.. ama millet olarak dedikoduya pek düşkünüz bununda belirteyim...

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt