Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Şu konuşmalara bak ne basiretsiz nesil ve onları yanlış yönlendiren sözüm ona büyükler türedi ! 8. Sınıf öğrencisinin LGS de başarılı olman için getirtmiş olmasın ? Ama suçlu doğru diyorsun sizi benimsedikleri için suçlular başarılı olun diye mücadele ettikleri için suçlular
Lgs'de başarılı olmak için getirildiğini anlayabilecek zeka seviyesine sahibim. Bahsettiğim gibi bizden aşırı fazla ders çalışmamızı istiyorlar. Ellerinde olsa 24 saat ders çalışacağız. Öğretmenin bana yapmış olduğu program (daha ağrıları da var) : saat 8.30 uyanış 8.50 ye kadar hazırlanma ve evden çıkma. 9'dan 19:30'a kadar okul. Saat 20:00 civarında eve varış. 21:00'a kadar ihtiyaçlar. 21:00-00:00 ders çalışma 00:00 uyku. Bir insan bu programa nasıl uyabilir acaba?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Günde 10 saatten fazla okulda kalsın çocuk, yetmezmiş gibi akşam da 3 saat program..
Mesleği layığıyla yapanlara saygım sonsuz ama bu çocuklara 10 saat boyunca hiç mi birşey öğretmiyorlar? Ne kadar saçma bir eğitim sisteminde yetişiyor çocuklarımız :@

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Şu konuşmalara bak ne basiretsiz nesil ve onları yanlış yönlendiren sözüm ona büyükler türedi ! 8. Sınıf öğrencisinin LGS de başarılı olman için getirtmiş olmasın ? Ama suçlu doğru diyorsun sizi benimsedikleri için suçlular başarılı olun diye mücadele ettikleri için suçlular
Ne :D? Evet suçlular çünkü yeni kurala göre sınavlardan sonraki bir hafta tatil ve bu tatil, yaz tatilinden alınarak yapıldı. Resmi tatilde kimse kimseyi kafasına göre çalıştıramaz, kural koyamaz. Ciddi anlamda soruyorum, özel sektörde çalışsanız ve patronunuz haftada tek tatil gününüz olan pazar gününe dahi iş koysa acaba "patronum bunu benim yararım için yapıyor" der misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lgs'de başarılı olmak için getirildiğini anlayabilecek zeka seviyesine sahibim. Bahsettiğim gibi bizden aşırı fazla ders çalışmamızı istiyorlar. Ellerinde olsa 24 saat ders çalışacağız. Öğretmenin bana yapmış olduğu program (daha ağrıları da var) : saat 8.30 uyanış 8.50 ye kadar hazırlanma ve evden çıkma. 9'dan 19:30'a kadar okul. Saat 20:00 civarında eve varış. 21:00'a kadar ihtiyaçlar. 21:00-00:00 ders çalışma 00:00 uyku. Bir insan bu programa nasıl uyabilir acaba?
Sorun programa uyup uyamaman değil güzel kardeşim bazen gerekirse bu programa bile uymak zorunda kalabilirsin. Ama buna uymak zorunda kalsan bile kimse seni istemediğin bir yere zorla götürüp tutamaz. Bu zamanın resmi tatil olup olmaması ise bir şey değiştirmez.

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Burada okul müdürünü hiçbir şey haklı çıkaramaz bence akıl hastası falan olmalı o müdür resmi olarak bir tatil var çocuklar izinli gözüküyor ama gerçekte okuldalar birinin başına birşey gelse müdür hesap vermez öğrenciyi suçlu çıkararır bunlar benim görüşlerim herkese saygı duyarım geçmişte benim başıma gelseydi müdür pişman olurdu neyse sorunun çözülmesi dileği ile hoşçakalın.

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Genel yorumlar ; hep bencelere ve ahkamlara dayandırılmış bu yeni ara tatiller yazdan alınmadı. Yaz tatili sabit. Bu yorum saçma bu yeni bir uygulama ve İLK KEZ DENENİYOR. Dolayısıyla hiç bir şey net değil. Netleşmiş bir proğram yok ama nedense toplumumuz hep şahsa saldıran, kişi suçlayıp ondan intikam sevdasına düşen, dur bir kafasını ezelim mantığına abanan zavallılaşmaya doğru hızla gidiyoruz. Yazık yazık yazık. Çoğunluk saldırganlaşmış zavallıca MÜDÜR kural koyan değildir. Müdür üst ün koyduğu kuralların sorgusuz uygulayıcısıdır. Telefon zinciri, genelge, vs nasıl gelmişse uygular. İnisiyatif kullanmasına da müsade edilmez. Önce müdürğnüze bunu sorun niye böyle yaptınız diye. 37 yıllık öğretmen 8 yıl idareci 2 yıl atölye şefliği yapmış bir insanım. Önce kuralı öğrenin teyit edin kusurlu buluyorsanız, kişiyi, yok kural doğru uygulanmış ise ozaman kural koyucuya itiraz edin.
Bu arada şunu da iyice bi linki öğretmenler ve dolayısıyla idareciler ÖĞRENCİ YARARINA GÖRDÜKLERİ UYGULAMALARDA +Kalite için serbesttirler. mesela performans notu gibi.
Ayrıca bakanlığımızın genelgesi var biliyorsunuz haftasonları yetiştirme kursu uygulaması için, okullar bunları ücretsiz veriyor. MAALESEF ÜCRETSİZ OLDUĞU İÇİNDE KATILIM AZ. Ama devlet öğretmene ücret ödüyor.
Elhasılı hemen kafaya takmışız şikayet edelim saldıralım linç edelim. Çünkü kolay.
Ama genç adam seni tebrik ediyorum bu yaşında aklın ermiş doğrusunu arıyorsun. Aklı selimini kutluyorum da...
Bende kendimi ezdirmem gerekirse saldırırım ancaaakkk önce araştırır doğrusunu bulur KUSUR varsa saldırırım. Gaza gelmem rabbim bana akıl vermiş onu kullanırım. Hangi okul müdürü okulda öğrenciyi ekstra tutmak is terki. Biz dersi bitin öğrencimizi okuldan hemen yolluyoruz zira zarar veriliyor okula. Yorulduğunu anlıyorum haklısın ancak buda eskiden beri olan bir uygulama değildi bu sene oldu belki seneye kaldırılır ve sen yine okulda olursun, ozaman ben yoruldum müdür beni yorğun getiriyor sun okula deme şansın olmayacak...
Sonuç, sağ duyulu olalım, öğretmenler olarak bizde isteksizdik ama bakanlığımız böyle tensip buyurdu yapacak bir şey yok.
İnşllh yeni sene bu aksamalar Giderilir düzelir.
Özür dilerim uzun oldu hakkınızı helal edin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

easede

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Yorumları okudum da yapılanın doğru olduğunu ve müdürü haklı bulanlar dahi var. Şunda hemfikiriz, bu genç kardeşimiz çok önemli bir sınava girecek ve ders çalışması lazım. Peki haklı bulanlara hatta, bu gençlik nereye gidiyor diyenlere sorayım. Sizce bu kardeşim yorulmasa böyle bir konuyu burada sizinle paylaşır mı? Paşa paşa okula da gider, dersini de çalışır. Haklısın kardeşim şikayetini et. Bizde zamanında ders çalıştık, tatilde de çalıştık. AMA yorulduğumuzda da dinlendik. Kendimize vakit ayırdık. Bu tatilde sadece haftasonu gel ya da belirli gün gel deseler amenna. Tatil yapmıyacaksın, ders çalışacaksın. Evde de ders çalış, okula gel ders çalış. Bir şeyin iyiliğini istiyorsanız bunu zarar vermeden yapın. Kendi zararına olan bir şeyin karşısında durmak NE AYIPTIR, NE YANLIŞTIR! Yaşın önemi yok..

Gerekli yerleri bildirmiş arkadaşlar, hepsine şikayet et. Sınavın umarım iyi geçer.. Hiç bir şeye takma kafanı güzel kardeşim :)

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Merhaba arkadaşlar...
Konuya evvela şu şekilde dalış yapıyorum...
Müdür bey kafasına göre bir düzenleme yapmış ( sanırım bunu yapma sebebi öğrencilerin derslere daha iyi adapte olması ve okulun başarısı yükselmesi.. bu benim fikrim )
Ben müdür beye değilde aileye biraz takıldım hatta ailelere ..
Ne alaka ve neyin kafası bilmiyorum lakin okul.. ders.. sınav vs derken aileler çocuklarına yarış atı gibi davranıyorlar... Ders çalış ! Sınavı kazan fln ve kapasitesi olsun olmasın tabiri caizse kafaların çivi gibi çakmaya çalışıyorlar bir şeyleri... Burada müdürün yaptığı bir yanlış var ise ailede çocuğunu düşünmeyip daha fazla bedenen ve fikren yorulmasını umursamayip bu olayın üstüne gitmiyorsa burada suçlu öğreticiler değil ailedir..
Kardeş yaşın ufak diye sanırım bu olay çözümü kavuşmayacak ailenin devreye girmesi lazım ki seninkiler de girmez ve girmemiş zaten..

O yüzden sen kendini üzme bir sonraki tatile kadar derslerine dikkat et .. Allah zihin açıklığı versin :)

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Genel yorumlar ; hep bencelere ve ahkamlara dayandırılmış bu yeni ara tatiller yazdan alınmadı. Yaz tatili sabit. Bu yorum saçma bu yeni bir uygulama ve İLK KEZ DENENİYOR. Dolayısıyla hiç bir şey net değil. Netleşmiş bir proğram yok ama nedense toplumumuz hep şahsa saldıran, kişi suçlayıp ondan intikam sevdasına düşen, dur bir kafasını ezelim mantığına abanan zavallılaşmaya doğru hızla gidiyoruz. Yazık yazık yazık. Çoğunluk saldırganlaşmış zavallıca MÜDÜR kural koyan değildir. Müdür üst ün koyduğu kuralların sorgusuz uygulayıcısıdır. Telefon zinciri, genelge, vs nasıl gelmişse uygular. İnisiyatif kullanmasına da müsade edilmez. Önce müdürğnüze bunu sorun niye böyle yaptınız diye. 37 yıllık öğretmen 8 yıl idareci 2 yıl atölye şefliği yapmış bir insanım. Önce kuralı öğrenin teyit edin kusurlu buluyorsanız, kişiyi, yok kural doğru uygulanmış ise ozaman kural koyucuya itiraz edin.
Bu arada şunu da iyice bi linki öğretmenler ve dolayısıyla idareciler ÖĞRENCİ YARARINA GÖRDÜKLERİ UYGULAMALARDA +Kalite için serbesttirler. mesela performans notu gibi.
Ayrıca bakanlığımızın genelgesi var biliyorsunuz haftasonları yetiştirme kursu uygulaması için, okullar bunları ücretsiz veriyor. MAALESEF ÜCRETSİZ OLDUĞU İÇİNDE KATILIM AZ. Ama devlet öğretmene ücret ödüyor.
Elhasılı hemen kafaya takmışız şikayet edelim saldıralım linç edelim. Çünkü kolay.
Ama genç adam seni tebrik ediyorum bu yaşında aklın ermiş doğrusunu arıyorsun. Aklı selimini kutluyorum da...
Bende kendimi ezdirmem gerekirse saldırırım ancaaakkk önce araştırır doğrusunu bulur KUSUR varsa saldırırım. Gaza gelmem rabbim bana akıl vermiş onu kullanırım. Hangi okul müdürü okulda öğrenciyi ekstra tutmak is terki. Biz dersi bitin öğrencimizi okuldan hemen yolluyoruz zira zarar veriliyor okula. Yorulduğunu anlıyorum haklısın ancak buda eskiden beri olan bir uygulama değildi bu sene oldu belki seneye kaldırılır ve sen yine okulda olursun, ozaman ben yoruldum müdür beni yorğun getiriyor sun okula deme şansın olmayacak...
Sonuç, sağ duyulu olalım, öğretmenler olarak bizde isteksizdik ama bakanlığımız böyle tensip buyurdu yapacak bir şey yok.
İnşllh yeni sene bu aksamalar Giderilir düzelir.
Özür dilerim uzun oldu hakkınızı helal edin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konu ile ilgili

Şimdi ögretmensiniz sorayım size soru cevap şeklinde olsun ben sorayım siz cevap verin fazla uzatmayalım konu karışıyor çünkü

1.Burda müdür haklımı

2.Bu çocuk şikayet ettimi müdür ögretmenler rahat dururmu

..............

Ayrıca benim basımdan gecenleri yazayım

14 yasındakı oglum haftasonu kurslarına katılıyor adını yazdırmak için ben ve kendisi çok ugrastık unutmuslar ismini yazmayı ogluum mudur yardımcısının yanına gidiyor oglum ismim yazılmamış diyor M.yardımcısının cevabı sana gıcık oldugumdan dıyor müdüre söyleniyor sana şaka yapmıştır deniyor.

Devlet ögretmene parasını ödüyor demişsiniz haftasonu derslerinin fizik dersi sürekli boş geçiyor para alıyor ögretmen yok.

Resim dersinden ödev vermiş oglum bu dersi size ögrettimiki veriyor ee göstermedi internetten bakarsınız dedi böyle birşey olamaz.

Burası türkiye kimi kime şikayet ediyorsun hadi ettin o müdür o ögretmenler rahat dururmu nice yorum var internette ögrencinin basına gelmeyen kalmamis

Tartışma amaçlı deyil yasadıklarımı yazdım..

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Büyük bir mübalağa ile anlatıldığını düşünüyorum. Müdürü şikayet et diyenler hiç öğrenci olmamış galiba. Öğretmenler gününde dönen muhabbete bakın yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt