Genel yorumlar ; hep bencelere ve ahkamlara dayandırılmış bu yeni ara tatiller yazdan alınmadı. Yaz tatili sabit. Bu yorum saçma bu yeni bir uygulama ve İLK KEZ DENENİYOR. Dolayısıyla hiç bir şey net değil. Netleşmiş bir proğram yok ama nedense toplumumuz hep şahsa saldıran, kişi suçlayıp ondan intikam sevdasına düşen, dur bir kafasını ezelim mantığına abanan zavallılaşmaya doğru hızla gidiyoruz. Yazık yazık yazık. Çoğunluk saldırganlaşmış zavallıca MÜDÜR kural koyan değildir. Müdür üst ün koyduğu kuralların sorgusuz uygulayıcısıdır. Telefon zinciri, genelge, vs nasıl gelmişse uygular. İnisiyatif kullanmasına da müsade edilmez. Önce müdürğnüze bunu sorun niye böyle yaptınız diye. 37 yıllık öğretmen 8 yıl idareci 2 yıl atölye şefliği yapmış bir insanım. Önce kuralı öğrenin teyit edin kusurlu buluyorsanız, kişiyi, yok kural doğru uygulanmış ise ozaman kural koyucuya itiraz edin.
Bu arada şunu da iyice bi linki öğretmenler ve dolayısıyla idareciler ÖĞRENCİ YARARINA GÖRDÜKLERİ UYGULAMALARDA +Kalite için serbesttirler. mesela performans notu gibi.
Ayrıca bakanlığımızın genelgesi var biliyorsunuz haftasonları yetiştirme kursu uygulaması için, okullar bunları ücretsiz veriyor. MAALESEF ÜCRETSİZ OLDUĞU İÇİNDE KATILIM AZ. Ama devlet öğretmene ücret ödüyor.
Elhasılı hemen kafaya takmışız şikayet edelim saldıralım linç edelim. Çünkü kolay.
Ama genç adam seni tebrik ediyorum bu yaşında aklın ermiş doğrusunu arıyorsun. Aklı selimini kutluyorum da...
Bende kendimi ezdirmem gerekirse saldırırım ancaaakkk önce araştırır doğrusunu bulur KUSUR varsa saldırırım. Gaza gelmem rabbim bana akıl vermiş onu kullanırım. Hangi okul müdürü okulda öğrenciyi ekstra tutmak is terki. Biz dersi bitin öğrencimizi okuldan hemen yolluyoruz zira zarar veriliyor okula. Yorulduğunu anlıyorum haklısın ancak buda eskiden beri olan bir uygulama değildi bu sene oldu belki seneye kaldırılır ve sen yine okulda olursun, ozaman ben yoruldum müdür beni yorğun getiriyor sun okula deme şansın olmayacak...
Sonuç, sağ duyulu olalım, öğretmenler olarak bizde isteksizdik ama bakanlığımız böyle tensip buyurdu yapacak bir şey yok.
İnşllh yeni sene bu aksamalar Giderilir düzelir.
Özür dilerim uzun oldu hakkınızı helal edin.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi