Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Birşey merak ettim. Bu süre içerisinde okulda ne yaptınız? Ders işlediyseniz her zamanki rutinlerde mi işlediniz yoksa bir esneklik oldu mu? Kurs programı mı yapıldı size? Bir eğitimci olarak söyleyeyim, müdür kafasına göre iş yapamaz. Ayrıca tatil sürecindeki hafta içi kurs dahi yapılamaz.
Etüt mantığında işledi okul. Öğrenciler soru çözüp anlamadıklarını öğretmene gösterdi.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Senin yaşındayken ben müdürün dediğini yapmadığım da evde dayak yerdim kardeşim. Şimdilerde anlıyorum mudur ne denli haklıymış. Sana tavsiyem okulda öğretmenlerinden sana soyleneni bi dinle aklınca tart baktin isin icinden kendin çıkarıyorsun ailene danış inan kimse senin kötülüğünü istemez ilerde başını taslara vurmamak icin mumkunse soz dinle

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Senin yaşındayken ben müdürün dediğini yapmadığım da evde dayak yerdim kardeşim. Şimdilerde anlıyorum mudur ne denli haklıymış. Sana tavsiyem okulda öğretmenlerinden sana soyleneni bi dinle aklınca tart baktin isin icinden kendin çıkarıyorsun ailene danış inan kimse senin kötülüğünü istemez ilerde başını taslara vurmamak icin mumkunse soz dinle
Bu konuda haklı ya da haksız olacağınızı belirleyemem fakat, müdür benim iyiliğimi istiyorsa bence biraz tatil hakkı da vermeli diye düşünüyorum. Normal zamanda saat 09.00-19.30 arası okuldayız. Tatilde de okul ekledi ve vücudum doğal olarak iflas etti.

qbilayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Kimse seni okula zorla götüremez ailen istemediği sürece. Kafana silah mı dayadı acaba okul müdürü. Sen okula gidince müdürün ne çıkarı oluyor acaba tatilde. senin iyiliğine olan bir durumda nasıl şikayet etmeyi düşünürsün?

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Kimse seni okula zorla götüremez ailen istemediği sürece. Kafana silah mı dayadı acaba okul müdürü. Sen okula gidince müdürün ne çıkarı oluyor acaba tatilde. senin iyiliğine olan bir durumda nasıl şikayet etmeyi düşünürsün?
Ailem zaten ilk mesajda da belirttiğim gibi Beni sadece deneme için götürdü. Ama müdürümüz deneme den sonra gitmeme izin vermedi. Müdürün bir çıkarı yok ama vücudumuzun tatile de ihtiyacı var. Hafta sonu bene mecburen ders çalıştım.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Ailem zaten ilk mesajda da belirttiğim gibi Beni sadece deneme için götürdü. Ama müdürümüz deneme den sonra gitmeme izin vermedi. Müdürün bir çıkarı yok ama vücudumuzun tatile de ihtiyacı var. Hafta sonu bene mecburen ders çalıştım.
Eğer okulda deneme süreci sonrası aileniz orada yoksa sizi bırakmaz ancak ailenizin izniyle ailenize teslim eder kural bu bu işte bir yanlışlık var ne okul müdürü ne bir yetkili size zorla ödev vs görev vermez veremez bence yine aileniz bu konuyu müdür ile görüşüp neden olduğu konusu ayıdınlanır... Başarılar diliyorum...

mhmt27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9 T
Konular
1
Şu konuşmalara bak ne basiretsiz nesil ve onları yanlış yönlendiren sözüm ona büyükler türedi ! 8. Sınıf öğrencisinin LGS de başarılı olman için getirtmiş olmasın ? Ama suçlu doğru diyorsun sizi benimsedikleri için suçlular başarılı olun diye mücadele ettikleri için suçlular

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tatilde olması gereken çocuğun emrivaki yapılıp okulda tutulması mı iyilik oluyor? Çocuklar biraz keyfine baksın.. Hep okul, ders nereye kadar, robot mu bu çocuklar?
Ben o müdürün neyse.. Ban yemeyelim :D

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Eğer okulda deneme süreci sonrası aileniz orada yoksa sizi bırakmaz ancak ailenizin izniyle ailenize teslim eder kural bu bu işte bir yanlışlık var ne okul müdürü ne bir yetkili size zorla ödev vs görev vermez veremez bence yine aileniz bu konuyu müdür ile görüşüp neden olduğu konusu ayıdınlanır... Başarılar diliyorum...
Ailem ile konuştuğunda annemin bana aktardıkları bu şekilde : Oğlunuz bir yükseliş içinde ve ders çalışırsa ilk 10'a dahi girebilir. Bu mükemmel bir fırsat bu yüzden almanıza izin vermiyorum.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Ailem ile konuştuğunda annemin bana aktardıkları bu şekilde : Oğlunuz bir yükseliş içinde ve ders çalışırsa ilk 10'a dahi girebilir. Bu mükemmel bir fırsat bu yüzden almanıza izin vermiyorum.
Yine sizin yararınıza bir söylemi gündeme getirmiş Müdürünüz, siz yine bu konuya fazla takılmayın.. Ve derslerinize calışıp başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirin. İnşallah başarınız Eğitim öğretimin her kademesinde olmasını diliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt