Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kanunların reşit saymadığı bir şahsın peşinden yazıp çizecek kadar ne çok vaktimiz varmış... İlginç.

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
En komiği bunun için insanların birbirlerini kırması ve üsluplarını bozması. :)
İnsanların üsluplarını bozması benim de hoşuma gitmedi fakat yardım istedim insanlar bunun için uğraştı bence bunda yaşın önemi yok.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
İnsanların üsluplarını bozması benim de hoşuma gitmedi fakat yardım istedim insanlar bunun için uğraştı bence bunda yaşın önemi yok.

Ben öyle birşeymi dedim facepalm~~ bu aralar forumda negatif rüzgarlar esiyor çözemedim neyse iyi forumlar :)

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Kanunların reşit saymadığı bir şahsın peşinden yazıp çizecek kadar ne çok vaktimiz varmış... İlginç.
o mantıkla bakarsak menim mesleğin bir önemi yok ne de olsa reşit değiller mantığı ile yaklaşırsak okulda kimseye söz hakkı vermeyerek katı kuralları olan bir ortam oluşturmalıyız...

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Merhabalar iyi forumlar. 8.sınıfa giden bir öğrenci olarak geçen gün yaşadığım bir sorun hakkında önerilerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım. Bildiğiniz gibi 7 günlük bir tatile girdik. Ama bizim okul müdürümüz: Tatil yok herkes okula gelecek! Dedi. Bende okul müdürünün sözünden çıkmamak için gittim ilk 4 gün. 5.gün olan cuma günü bende 1 günlük tatili hakettim dedim. Aynı gün deneme vardı. Denemeye girip okuldan çıkacaktım. Ve denemeden sonra annem beni almaya geldi. Ama beyefendi bırakmadı. Uzun bir tartışma sonunda o gün de okulda kalmak zorunda kaldım. Çıkışta şikayet etmek istedim. Fakat yaşım 18 olmadığı için şikayet edemedim. Ebeveyninlerim de şikayet etmeyeceklerini söylediler. Yaptığı şey hem tatilde bizi okula zorunlu olarak çağırdığı için hemde beni bırakmadığı için suç. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?

DH forumda da ayni konuyu 15 gün kadar önce acmistiniz sanırım. Orda bi çözüm çıkmadı mı?

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
DH forumda da ayni konuyu 15 gün kadar önce acmistiniz sanırım. Orda bi çözüm çıkmadı mı?
Öyle bir konu açmadım ki sorun 10 gün önce yaşandı. Bizim okuldan başka kişiler de müzdaripmiş galiba.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Sözüm zaten konuyu açan şahısa değil, konuya müdahil olup çözüm önerisinden çok mevzuyu karşılıklı atışmaya çevirenlere. Konuda bir çözüm önerisi isteniyor ama klavyenin kemiği yok ki konuda çözüm önerisinden başka herşey yazıldı. :) Bu arada tekrar belirteyim yaşınızın benim için hiçbir önemi yok ben birisiyle yazışırken onu kırmamaya gayret ederim ama kişi bunu kendine göre evirip çevirip algılıyorsa ona birşey diyemem. Sorunuzun çözüldüğünü varsayıyorum eğitim hayatınızda da başarılar diliyorum. Yes~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt