- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 0
Sen daha komiksin. Komik çocuk..Şakaysa komik şaka değilse daha da komik
Sen daha komiksin. Komik çocuk..Şakaysa komik şaka değilse daha da komik
Kanunların reşit saymadığı bir şahsın peşinden yazıp çizecek kadar ne çok vaktimiz varmış... İlginç.
İnsanların üsluplarını bozması benim de hoşuma gitmedi fakat yardım istedim insanlar bunun için uğraştı bence bunda yaşın önemi yok.En komiği bunun için insanların birbirlerini kırması ve üsluplarını bozması.
İnsanların üsluplarını bozması benim de hoşuma gitmedi fakat yardım istedim insanlar bunun için uğraştı bence bunda yaşın önemi yok.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o mantıkla bakarsak menim mesleğin bir önemi yok ne de olsa reşit değiller mantığı ile yaklaşırsak okulda kimseye söz hakkı vermeyerek katı kuralları olan bir ortam oluşturmalıyız...Kanunların reşit saymadığı bir şahsın peşinden yazıp çizecek kadar ne çok vaktimiz varmış... İlginç.
DH forumda da ayni konuyu 15 gün kadar önce acmistiniz sanırım. Orda bi çözüm çıkmadı mı?Merhabalar iyi forumlar. 8.sınıfa giden bir öğrenci olarak geçen gün yaşadığım bir sorun hakkında önerilerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım. Bildiğiniz gibi 7 günlük bir tatile girdik. Ama bizim okul müdürümüz: Tatil yok herkes okula gelecek! Dedi. Bende okul müdürünün sözünden çıkmamak için gittim ilk 4 gün. 5.gün olan cuma günü bende 1 günlük tatili hakettim dedim. Aynı gün deneme vardı. Denemeye girip okuldan çıkacaktım. Ve denemeden sonra annem beni almaya geldi. Ama beyefendi bırakmadı. Uzun bir tartışma sonunda o gün de okulda kalmak zorunda kaldım. Çıkışta şikayet etmek istedim. Fakat yaşım 18 olmadığı için şikayet edemedim. Ebeveyninlerim de şikayet etmeyeceklerini söylediler. Yaptığı şey hem tatilde bizi okula zorunlu olarak çağırdığı için hemde beni bırakmadığı için suç. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir konu açmadım ki sorun 10 gün önce yaşandı. Bizim okuldan başka kişiler de müzdaripmiş galiba.DH forumda da ayni konuyu 15 gün kadar önce acmistiniz sanırım. Orda bi çözüm çıkmadı mı?
Aslında tam yeri orası...DH forumda da ayni konuyu 15 gün kadar önce acmistiniz sanırım. Orda bi çözüm çıkmadı mı?
O mantıkla yazmamıştım... Teşekkürler.o mantıkla bakarsak