- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
Arkadaşlar şu an software hardvare kadar önemli bir role geldi. OİS ve EİS farkı, karşılaştırmalar ve s. bunlar yapılan zaman software, alqoritmalar, AI kimi faktörler daha gelişmemişdi. İster çift OİS koy, eğer yazılımın iyi değilse normalden farklı olmicak. OİS pahalı bir donanım. Telefon yarışlarında hiç bunun OİS i daha güzel, Bunun eis-i var kelimelerini duydunuz mu ? Hayır. Hep CPU,Ekran,GPU,Ses gibi özellikler ön plana çıkıyor. E Xiaomi de gercek yarış faktorlerini öne cikarmak adina OİS gibi bazi seylerden feraget etme zorunda. Mesela Mi 8-de ses olarak bir artisi yok, ama kamerada OİS destegi var. Belki mi 9-de meselaaa OİS masrafina ses sisteminin daha iyi olmasina ayirdilar o parayi.
Gece cekimlerini ve s. alqoritmalar ve farkli yazilimlar ile duzeltmeye calisiyorlar.zaten gece video cekimi toplasan 5 kullanicidan 2 en fazla 3-u kullaniyor.O yuzden adamlar fazla onemsememisler. Haa yok ben full paket olsun her seyin en iyisi olsun diyosaniz da malum diger markalarin telefonlari cep yakiyor. Ben normal karsiliyorum.zaten adamlar dedi mi 9 son ucuz amiral gemileri olucak. mi 10-dan itibaren daha pahali, OİS-i, Ses-i ekrani falan daha iyi olan bir cihaz gorucez.Xiaomin maksadi artik gercek anlamda Samsung Apple ile yarismak ve bunu yapmak icin de onlarin kalitesinde cihazlar cikarmali,hic bir donanimi onlarinkindan daha zayif kalmamali ve s. E bu da maliyyete yansicak tabii. Xiaomi napiyon aga sen
Gece cekimlerini ve s. alqoritmalar ve farkli yazilimlar ile duzeltmeye calisiyorlar.zaten gece video cekimi toplasan 5 kullanicidan 2 en fazla 3-u kullaniyor.O yuzden adamlar fazla onemsememisler. Haa yok ben full paket olsun her seyin en iyisi olsun diyosaniz da malum diger markalarin telefonlari cep yakiyor. Ben normal karsiliyorum.zaten adamlar dedi mi 9 son ucuz amiral gemileri olucak. mi 10-dan itibaren daha pahali, OİS-i, Ses-i ekrani falan daha iyi olan bir cihaz gorucez.Xiaomin maksadi artik gercek anlamda Samsung Apple ile yarismak ve bunu yapmak icin de onlarin kalitesinde cihazlar cikarmali,hic bir donanimi onlarinkindan daha zayif kalmamali ve s. E bu da maliyyete yansicak tabii. Xiaomi napiyon aga sen