Hangi işlemleri yaptınız ve tam olarak nerede sorun yaşadınız? Miui romlarda yapamazsınız bunu, bilginiz olsun.Yapamadım bi türlü
Yeniden deneyeceğim. Eu rom beta mi note 10Hangi işlemleri yaptınız ve tam olarak nerede sorun yaşadınız? Miui romlarda yapamazsınız bunu, bilginiz olsun.
Bugüne kadar kullandığım en iyi Android 12 romdur bana göre.. Gayet stabil, büyük bir hataya rastlamadım.. Ben vanilla sürümü kullanıyorum, gapps kurmadım.. Yani cihaz içinde Google yok.. Siz istediğiniz gibi gapps yükleyerek yada gapps sürümünü indirerek kurabilirsiniz.. Ben gapps sürümünü kurduğum zaman bu kadar memnun kalmamıştım.. Karar sizin, belki sizde farklı bir performans gösterir, denemeden bilemiyoruz genelde..
Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum
Wipe ( cache, dalvik Art, data, vendor, sistem)
Rom + magisk + dfe flaş.. ( sırasıyla) dfe şart.
Wipe - format data, yes.. Reboot
Tüm verileriniz silinecek, bilginize.
Not : ekran görüntülerinde olduğu gibi gelmiyor rom, ben magisk modülleri ve bazı subsratum temaları ile sistem üstünde oynayıp istediğim gibi yaptım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui romlarda olmaz diye belirtmiştim hocam önceki mesajımda. İconları mtz olarak yada tema mağazasından bulursanız olur.. Yapmanız gerekenleri belirttim, yapacak başka bir şey yok zaten. ramizoghlu
PowerofAirx her romda değil hocam..
Google play siz hayat nasıl? Baska apk kursa idin aptoide gibiBugüne kadar kullandığım en iyi Android 12 romdur bana göre.. Gayet stabil, büyük bir hataya rastlamadım.. Ben vanilla sürümü kullanıyorum, gapps kurmadım.. Yani cihaz içinde Google yok.. Siz istediğiniz gibi gapps yükleyerek yada gapps sürümünü indirerek kurabilirsiniz.. Ben gapps sürümünü kurduğum zaman bu kadar memnun kalmamıştım.. Karar sizin, belki sizde farklı bir performans gösterir, denemeden bilemiyoruz genelde..
Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum
Wipe ( cache, dalvik Art, data, vendor, sistem)
Rom + magisk + dfe flaş.. ( sırasıyla) dfe şart.
Wipe - format data, yes.. Reboot
Tüm verileriniz silinecek, bilginize.
Not : ekran görüntülerinde olduğu gibi gelmiyor rom, ben magisk modülleri ve bazı subsratum temaları ile sistem üstünde oynayıp istediğim gibi yaptım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.