- Konular
- 0
Romu kurdum. Bomboş, özelleştirmesi sıfır, karanlık modda kapkaranlık değişik bir OS olmuş bu android 12. Beni sarmadı, cıvıl cıvıl android 11'e geri dönüyorum.
Ben sevdim hocam.. Tabi romun üstünde oynadım biraz, ayrı konuRomu kurdum. Bomboş, özelleştirmesi sıfır, karanlık modda kapkaranlık değişik bir OS olmuş bu android 12. Beni sarmadı, cıvıl cıvıl android 11'e geri dönüyorum.
Biraz mı hocam baya her şeyi değiştirmişsiniz gerçekten emeğinize sağlıkBen sevdim hocam.. Tabi romun üstünde oynadım biraz, ayrı konu
Sağolun hocam, başka türlü çekilmezdi aosp rom.Biraz mı hocam baya her şeyi değiştirmişsiniz gerçekten emeğinize sağlık
Keşke.. Dediğim gibi detaylar çok, sunulan çok fazla seçenek var. Ve hepsini denemedim..Ah ahh keşke rehber niyetinde hepsi için bi konu olsada yararlansak
Yapamadım bi türlüdknsen Hocam öncelikle Kwgt uygulamasını indirin widget için.. Kurulumu tamamlayın.
SonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkte yer alan dosyayı indirin ve kurun.
Ana ekrana basılı tutup widget kısmından kwgt seçin.. Oradan şablon büyüklüğüne karar verip seçin.. Resimlerde hangi dosyasının hangi widget olduğunu belirttim. Alineyellow için ekte bulunan yedeği kgwt uygulamasından içeri aktarın.
İşlemleri tamamlayın.
Icon packLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Duvar kağıdıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.