hocam affedersiniz ama pm üzerinden yazmayı bilmiyorum.PM üzerinden yazar mısınız hocam
Hocam veri yedekler ve bu verileri de kaybedersek bunu nasıl telafi edebilirsiniz?Hayır hocam sıkıntı çıkmaz olursa da telafisini yapıyorum
Şifre değiştirmek için yöntemler kısmı var hocam, oradaki yöntemleri silip kendi telefon numaranız ve mail adresinizi koyarsanız güvenlik bir tık daha sağlam olabilir.süreç başarılı şifreyi değiştirim kullanıma başladım fakat kafama takılan bir şey var
bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
OneDriver yedekleme yaptığımız bilgilere başka bir kişi erişim sağlaya bilirmi ? kuruluşu yöneten kişi örnek.
sonuçta burada satılan ürün bir kuruluşa ait. kullanıcı bilgilerini değiştiremek istediğimizde kuruluşunuzla iletişime geçin diyor
kullanıcı bilgileri sorun degil değiştirmek istemiyorum ama kafama takılan yedeklerini aldığımız dosyalar belgeler resimler bunlar sağlamdamı sizce.
Cevap için teşekkürler dediğinizi uygulayacağım.Hocam veri yedekler ve bu verileri de kaybedersek bunu nasıl telafi edebilirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şifre değiştirmek için yöntemler kısmı var hocam, oradaki yöntemleri silip kendi telefon numaranız ve mail adresinizi koyarsanız güvenlik bir tık daha sağlam olabilir.
Rica ederim yalnız İbrahim hocamdan cevap alamadım. Telafi edebilirim diyor lakin dediğim gibi aynı hesabı mı bize geri sağlayacak yerini mi dolduracak. Çünkü veri yedekleyeceğiz ve kaybolması durumu pek hoş olmaz..Cevap için teşekkürler dediğinizi uygulayacağım.