- Adım
- M. Ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Makale Yazarı
- Konular
- 67
İşin doğrusu bu bilgilendirmeyi okuduktan sonra hesabı satmaya karar verdim. İsteyen varsa hesabımı konu başlığında ki ücret ile verebilirim. İletişime geçmeniz yeterlidir. Henüz içerik yükleme fırsatım olmadı ve öylece duruyor.Bu tür satışlara geçmişteki ilgi alanlarım ve yaptığım işler nedeniyle çok şahit oldum ve her gördüğüm mecrada/platformda bilgilendirmemi yapmak zorundayım. Satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok. Kusura bakmayın.
Hem Microsoft hemde Google da kurumsal ve okul hesaplarında kurum yöneticisi olan kullanıcı ve bunun yetkilendirdiği kullanıcılar, alt kullanıcıların hesaplarını bilgi ve içerikleriyle birlikte yönetebilir ve görüntüleye bilirler. Bu yetki bizzat Microsoft/Google tarafından kurumlara verilen bir yetkidir. Zaten bu nedenden dolayı bedava dağıtan da çok ama Spam/ Warez işleri dışında kullanımı pek uygun değil. Veri güvenliği önemlidir, bilgisiz insanlar bu hesapları ciddi/ resmi işlerinde yada şahsi/özel/ mahrem dosyalarını saklamak için kullanabilir.
Örneğin Microsoft tarafından verilen bilgilendirme metnini olduğu gibi aşşağıya kopyalıyorum.
Aşşağıdaki mesajınızı da bilgisizliğinize veriyor ve mesajınızda kötü bir niyet aramıyorum.
Gizlilik endişeleriniz varsa Mesajımı okumanızı tavsiye ederin.