Satıldı Office 365 + OneDrive 1TB 20₺

Lorddincer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dincer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
ibrahim hocam bende şöyle bir problem var. one drive depolama alanı 5 tb yazmıştınız. bende 1 tb görünüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İbrahim kardeşim bendede aynı sorun mevcut gerçi sorun mu bilemiyorum ama 1.024 olarak görünüyor uygun olunca bakarmısın acelesi yok.
Teşekkürler kolay gelsin

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
İbrahim kardeşim bendede aynı sorun mevcut gerçi sorun mu bilemiyorum ama 1.024 olarak görünüyor uygun olunca bakarmısın acelesi yok.
Teşekkürler kolay gelsin
Sorun olan hesaplar hakkında temin ettiğim arkadaşa haber verdim cevap bekliyorum döneceğim hocam

frhtzkn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
Hocam selamlar, ürün direkt bize mi ait olacak yoksa aile içi yetki şeklinde mi ?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Hocam selamlar, ürün direkt bize mi ait olacak yoksa aile içi yetki şeklinde mi ?
Kurumsal hesap üzerine tanımlanmış mail adresleri ile ürünü kullanıyorsunuz. Şifre, kurtarma maili vs. değişebilirsiniz. Kurumsal hesap sahibi de sizin verilerinize ulaşamıyor.

ilhan24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
İş yerindeki bilgisayarlari lisanslarını alırken yetkililere bu sinirsiz hesapları sormuştum Microsoftta böyle satış yok dediler sizin gibi satanda çok var merak ettiğim süresiz olduğu gözüküyor mu

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
şifreyi asla unutmayın diyor :) yani unutursak kurtuluşu yok hesap güme gidecek.
şifreyi unutmam onda problem yok, yenilemek için gerekli bilgilerimi de girdim. korkum hesabın gümletilmesi :D çünkü hesaba yedeklemeyi planladığım veriler 10 seneden beridir süre gelen şeyler. Geçmişim diyebilirim..

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu tür satışlara geçmişteki ilgi alanlarım ve yaptığım işler nedeniyle çok şahit oldum ve her gördüğüm mecrada/platformda bilgilendirmemi yapmak zorundayım. Satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok. Kusura bakmayın.

Hem Microsoft hemde Google da kurumsal ve okul hesaplarında kurum yöneticisi olan kullanıcı ve bunun yetkilendirdiği kullanıcılar, alt kullanıcıların hesaplarını bilgi ve içerikleriyle birlikte yönetebilir ve görüntüleye bilirler. Bu yetki bizzat Microsoft/Google tarafından kurumlara verilen bir yetkidir. Zaten bu nedenden dolayı bedava dağıtan da çok ama Spam/ Warez işleri dışında kullanımı pek uygun değil. Veri güvenliği önemlidir, bilgisiz insanlar bu hesapları ciddi/ resmi işlerinde yada şahsi/özel/ mahrem dosyalarını saklamak için kullanabilir.

Örneğin Microsoft tarafından verilen bilgilendirme metnini olduğu gibi aşşağıya kopyalıyorum.

Microsoft ürününü iş veya okul hesabı gibi ilişkili olduğunuz bir kuruluş tarafından sağlanmış bir hesapla kullanıyorsanız, söz konusu kuruluş:

Ürün veya ürün hesabının gizlilikle ilgili ayarlarını kontrol etmek de dâhil olmak üzere, Microsoft ürününüzü ve ürün hesabınızı kontrol edip yönetebilir.
Etkileşim verileri, tanılama verileri ve iletişimleriniz ile dosyalarınızın içerikleri de dâhil olmak üzere, Microsoft ürününüz ve ürün hesaplarınızla ilişkili verilerinize erişim sağlayabilir ve bu verileri işleyebilir.

Aşşağıdaki mesajınızı da bilgisizliğinize veriyor ve mesajınızda kötü bir niyet aramıyorum.
Kurumsal hesap üzerine tanımlanmış mail adresleri ile ürünü kullanıyorsunuz. Şifre, kurtarma maili vs. değişebilirsiniz. Kurumsal hesap sahibi de sizin verilerinize ulaşamıyor.

Gizlilik endişeleriniz varsa Mesajımı okumanızı tavsiye ederin.
süreç başarılı şifreyi değiştirim kullanıma başladım fakat kafama takılan bir şey var
bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

OneDriver yedekleme yaptığımız bilgilere başka bir kişi erişim sağlaya bilirmi ? kuruluşu yöneten kişi örnek.
sonuçta burada satılan ürün bir kuruluşa ait. kullanıcı bilgilerini değiştiremek istediğimizde kuruluşunuzla iletişime geçin diyor
kullanıcı bilgileri sorun degil değiştirmek istemiyorum ama kafama takılan yedeklerini aldığımız dosyalar belgeler resimler bunlar sağlamdamı sizce.

Sanmıyorum hocam başkalarının erişebileceğini. Çünkü veritabanı Microsoft'ta. Kuruluş sadece kullanım istatistiklerini vs. görüntüler diye biliyorum

Lorddincer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dincer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Bu tür satışlara geçmişteki ilgi alanlarım ve yaptığım işler nedeniyle çok şahit oldum ve her gördüğüm mecrada/platformda bilgilendirmemi yapmak zorundayım. Satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok. Kusura bakmayın.

Hem Microsoft hemde Google da kurumsal ve okul hesaplarında kurum yöneticisi olan kullanıcı ve bunun yetkilendirdiği kullanıcılar, alt kullanıcıların hesaplarını bilgi ve içerikleriyle birlikte yönetebilir ve görüntüleye bilirler. Bu yetki bizzat Microsoft/Google tarafından kurumlara verilen bir yetkidir. Zaten bu nedenden dolayı bedava dağıtan da çok ama Spam/ Warez işleri dışında kullanımı pek uygun değil. Veri güvenliği önemlidir, bilgisiz insanlar bu hesapları ciddi/ resmi işlerinde yada şahsi/özel/ mahrem dosyalarını saklamak için kullanabilir.

Örneğin Microsoft tarafından verilen bilgilendirme metnini olduğu gibi aşşağıya kopyalıyorum.

Aşşağıdaki mesajınızı da bilgisizliğinize veriyor ve mesajınızda kötü bir niyet aramıyorum.

Gizlilik endişeleriniz varsa Mesajımı okumanızı tavsiye ederin.
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
Şüphelerim hala geçmemişti ve bu dediklerinizden sonra bu hesabı rafa kaldırmak en mantıklısı.

iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şifreyi unutmam onda problem yok, yenilemek için gerekli bilgilerimi de girdim. korkum hesabın gümletilmesi :D çünkü hesaba yedeklemeyi planladığım veriler 10 seneden beridir süre gelen şeyler. Geçmişim diyebilirim..
Uzunca bir süreyi yedeklemeyi düşünüyorsun bence bu kadar önemli verileri yedekleme derim yinede karar senin tabi.
Fazla maceraya girmeyelim :)

Son düzenleme:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
Şüphelerim hala geçmemişti ve bu dediklerinizden sonra bu hesabı rafa kaldırmak en mantıklısı.

iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzunca bir süreyi yedeklemeyi düşünüyorsun bence bu kadar önemli verileri yedekleme derim yinede karar senin tabi.
Fazla maceraya girmeyelim :)
Öyle olucak büyük ihtimalle, sadece Office programlarını kullanmak için tutacağım hesabı.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Ben de Office için aldım zaten, onedriveı program olarak çok kullanışlı bulmuyorum.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt