Soru note 8 the system has been destroyed hatası

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
merhaba rom atmaya calışırken hata oldu bootlader kilitli mi flaştan olmadı herhalde edl mod olacak gibi cok arac denedim olmadı uzmanların önerisi nedir edl mecburmuyum

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
iyi yazılımcı arkadaş buldum telegramdan uzaktan yardımla edr moddan cok basit şekilde arkadaş cok uzmandı bu konuda zenex ustad hemen gonder diyor cihazında boot kilitli idi

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
iyi yazılımcı arkadaş buldum telegramdan uzaktan yardımla edr moddan cok basit şekilde arkadaş cok uzmandı bu konuda zenex ustad hemen gonder diyor cihazında boot kilitli idi

Herkesin yoğurt yeme şekli farklı maalesef

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geçmiş olsun :)

Oyla:

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
ayrıca yetkili hesap falan istemedi cok ir programdı hiç duymadım adını vermem etik olmaz adminlerin araştırması lazım fairboy nickli arkadaş gsm teknik bu arkadaşa ulaşın derim sorunu olanların

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Sormamış idik ama :) teşekkür ederiz. Size de geçmiş olsun.. güle güle kullanın.
ayrıca yetkili hesap falan istemedi cok ir programdı hiç duymadım adını vermem etik olmaz adminlerin araştırması lazım fairboy nickli arkadaş gsm teknik bu arkadaşa ulaşın derim sorunu olanların

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Ayreten bir rehber konu açıp ilk olabilirsiniz.

Oyla:

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1

Zenex üstad işimi bilmiyor ? Yazdığınız şeyden hiçbişey anlamadım ben.İyi bir yazılımcı arkadaş bu işi uzaktan yapıyor ama Zenex hemen ?? cihazı gondermenizi istiyor..??

yazdıgınızı iyi okuyun insanları zan altında bırakmayın.Yardım istediniz çözüm üretildi.O zaman hiç yazmasaydınız bulsaydınız telegramdan iyi yazılımcı arkadaşı dimi ama ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Olayı şöyle açıklayabilirim. Bazı box lar (cep telefonu yazılım tamirinde kullanılan) chimera, ufi, umt gibi yetkili hesaba gereksinim duymadan kredi ile yazılım atabiliyorlar. Fakat bunların da işlem yapamadıkları bazı modeller mevcut. Bu modelleri de yetkili servis hesabı olan xiaomi tarafından yetkilendirilmiş hesaplar ile yapıyoruz.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex üstad işimi bilmiyor ? Yazdığınız şeyden hiçbişey anlamadım ben.İyi bir yazılımcı arkadaş bu işi uzaktan yapıyor ama Zenex hemen ?? cihazı gondermenizi istiyor..??

yazdıgınızı iyi okuyun insanları zan altında bırakmayın.Yardım istediniz çözüm üretildi.O zaman hiç yazmasaydınız bulsaydınız telegramdan iyi yazılımcı arkadaşı dimi ama ?
Hocam sakin olalım lütfen. Admininizin de dediği gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Başkası box ları uzak bilgisayara bağlayıp işlem yapıyor fakat benim yetkili hesabı başka bilgisayara girmem mümkün değil malesef.

Yetkili hesap dediğimiz şey de herkesin sahip olabileceği bir hesap değil malesef.

Oyla:
Üst Alt