Soru note 8 the system has been destroyed hatası

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
merhaba rom atmaya calışırken hata oldu bootlader kilitli mi flaştan olmadı herhalde edl mod olacak gibi cok arac denedim olmadı uzmanların önerisi nedir edl mecburmuyum

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Hocam sakin olalım lütfen. Admininizin de dediği gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Başkası box ları uzak bilgisayara bağlayıp işlem yapıyor fakat benim yetkili hesabı başka bilgisayara girmem mümkün değil malesef.

Yetkili hesap dediğimiz şey de herkesin sahip olabileceği bir hesap değil malesef.

Aynen öyle üstadım ben senide tanımam arkadaşıda ama ben burda ard niyetli yazılmış bir metin gördüm onu düzeltmek istedim..Sizin nedenini net şekilde açıklamanız yerinde olmuş.Herkese Kolay gelsin..

Oyla:

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
Aynen öyle üstadım ben senide tanımam arkadaşıda ama ben burda ard niyetli yazılmış bir metin gördüm onu düzeltmek istedim..Sizin nedenini net şekilde açıklamanız yerinde olmuş.Herkese Kolay gelsin..

hocam fazla saçmalama zenex ustad a özel mesaj attım fazla uzatma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam fazla saçmalama zenex ustad a özel mesaj attım fazla uzatma salakça

Forum Kurallarımız Gereği ;

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.
2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
2.5. Nezaket : Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.
2.11 Her üyenin forum kurallarımızı okumuş ve anlamış olduğu kabul edilmektedir.

Oyla:

maviada34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Bilişim
Konular
3
bL açmışsanız önceden fastboot a alarak tekrar mi unlock ile kilit açın sonra deneyin mi flash ile rom atmayı
Benim başıma da gelmişti öyle düzelttim

Oyla:

xdreab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
m urat
Cihazım
note 8
Konular
1
bL açmışsanız önceden fastboot a alarak tekrar mi unlock ile kilit açın sonra deneyin mi flash ile rom atmayı
Benim başıma da gelmişti öyle düzelttim
boot kilit li idi mecburen edl mod tan atıldı yazıldı teşekkürler ilgi için mecburen arka kapak actık

Oyla:
Üst Alt