Çözüldü Note 8 Pro Çin Rom Yüklü Bootloader Açılmıyor ?

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
Redmi not 8 pro imei nokia. Developer açık, oem unlocking açık ancak, Mi unlock status dan cevap yok. ilk sefer accontumu kabul etti, daha sonra her statuse geldiğimde, add account and device kısmı aktif oluyor. tıklıyorum, preparing to add account and device diyor pasif oluyor. bir müddet sonra , Couldn't add error code:10000 deyip başa sarıyor. Varmıdır bir çaresi, çince ingilizce romda hapis kaldım. Artık elimdiki romumu türkçeleştirsem ne yapsam anlayamadım . yardımcı olacak varsa büyük sevap işler , şimdiden teşekkürler.

enes112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
12
Orijinal IMEI yedeğim mevcut. Ama şebekeler tamamen gitmiş. Repair yapıldı ama çince rom. Benim sorunum da şu. Bootloader süresi başladı. 888 doldu yine 15 gün verdi. Ben süreyi almayı başardım ama yeniliyor buna bir çözüm yok mu?

Oyla:

kjuuyh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
note 9
Konular
0
Konuyu hortlatacağım ama orjinal yedeklerim mevcut. bl kilitli kaldı. orjinal nvram ve nvdata yedeklerini bl kilitli iken cihaza yüklemenin bir yolu yokmudur ? daha sonrasında bl kilidini açmak için hesap ekleyebilirim zannedersem.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konuyu hortlatacağım ama orjinal yedeklerim mevcut. bl kilitli kaldı. orjinal nvram ve nvdata yedeklerini bl kilitli iken cihaza yüklemenin bir yolu yokmudur ? daha sonrasında bl kilidini açmak için hesap ekleyebilirim zannedersem.
Var hocam yetkili hesapla yedeklerinizi geri yükleyebilirim

Oyla:

kjuuyh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
note 9
Konular
0
Çalışma prosedürünüz nedir ?

Oyla:

Hoppalax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür kaya
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
jbart diye bir program var romlara dil eklemesi yapıyormus github da bununla alakalı dil dosyalarına rastladım nedir nasıl yapılır bilen varsa en azından bizim gibi çin romunda takılan kişilere bir faydası olur diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım...

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
jbart diye bir program var romlara dil eklemesi yapıyormus github da bununla alakalı dil dosyalarına rastladım nedir nasıl yapılır bilen varsa en azından bizim gibi çin romunda takılan kişilere bir faydası olur diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım...
Sizin şuan bootloader kilidiniz kapalı. Romu olustursaniz bile telefona yükleme yapamazsınız.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Çözüm

Oyla: Çözüm

denizci35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ileri derece
Cihazım
Mi max 2
Konular
7
Benim tel mi Max 2 IMEI resmi kayıtlı çin romunda kaldım bootloader kilidi açılmıyor yedek olarakta custom rom yedeği var PC de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim tel mi Max 2 IMEI resmi kayıtlı çin romunda kaldım bootloader kilidi açılmıyor yedek olarakta custom rom yedeği var yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt