Çözüldü Note 8 Pro Çin Rom Yüklü Bootloader Açılmıyor ?

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
Redmi not 8 pro imei nokia. Developer açık, oem unlocking açık ancak, Mi unlock status dan cevap yok. ilk sefer accontumu kabul etti, daha sonra her statuse geldiğimde, add account and device kısmı aktif oluyor. tıklıyorum, preparing to add account and device diyor pasif oluyor. bir müddet sonra , Couldn't add error code:10000 deyip başa sarıyor. Varmıdır bir çaresi, çince ingilizce romda hapis kaldım. Artık elimdiki romumu türkçeleştirsem ne yapsam anlayamadım . yardımcı olacak varsa büyük sevap işler , şimdiden teşekkürler.

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Bootloader için başvuru yaparken tekrarlamayın işlemi. Bir kere add account yaptınız mı yeterlidir. Başvuru yaparken size 72 saatlik otomatik süre verir, genelde uyarı çıkmaz ama. Tekrar başvuru yapınca bu 72 saat sıfırlanıyor. O yüzden tekrara gerek yok. Bu arada mi unlock ile olmuyorsa bide xiaomiunlock tool V2 yi deneyin

Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
İmei repair yapılmış cihaz ise yok.
Hocam bilmedigim icin soruyorum bu durum sadece çin cihazlarinda mi gecerli. Mesela hint cihazlarinda da boyle bir sorun var mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Denizkoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
G2
Konular
0
Bootloader için başvuru yaparken tekrarlamayın işlemi. Bir kere add account yaptınız mı yeterlidir. Başvuru yaparken size 72 saatlik otomatik süre verir, genelde uyarı çıkmaz ama. Tekrar başvuru yapınca bu 72 saat sıfırlanıyor. O yüzden tekrara gerek yok. Bu arada mi unlock ile olmuyorsa bide xiaomiunlock tool V2 yi deneyin

Haklısınız. Fakat burada bahsedilen olay farklı. Geri dönüşü yok yani. Düşüncesizde yapilan bir olay neticesinde telefon karti aktif etmiyor ve miui kilidinde ayri bir hata veriyor. Hiçbiryerde çözümü yok gördüğüm kadarıyla.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bilmedigim icin soruyorum bu durum sadece çin cihazlarinda mi gecerli. Mesela hint cihazlarinda da boyle bir sorun var mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmei işlemi yapılıp bl kapanan xiaomi nin güncel mtk cihazlarında geçerlidir. Bunlar redmi 6, 6a, note 8 pro dur.

Oyla:

Denizkoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
G2
Konular
0

Maalesef yine olmadı

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Maalesef yine olmadı
Anladım. Tekrar unlock bootloader başvurusu yaparken önce mi hesaptan çıkış yapıp sonra giriş yapın ardından unlock için hesap ekle yapın, çünkü imei değişmiş olsa da farketmiyor, mi hesaba göre unlock yapıyor Xiaomi. Çok garip bir durum. Daha sonra tekrar denerken öyle yaparsınız belki açılır. Çözüm bulursam yazarım yine

Oyla:

serdaryilmaz54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
benimde elimde mi note 8 pro var ve benim telde bu şekilde bunun çözümü yok mu Hala telefon çöp mü yani ?

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Zenex hocamın da dediği gibi imei atılıp bootloader kapanmış Note 8 Prolara maalesef tekrar bootloader işlemi yapılamıyor şu an için. öyle bir cihazım vardı bilmeden aldım ve satmak zorunda kaldım uygun fiyata. en azından benim cihazımdaki rom global'di. Ucuz diye hemen almayın veya ucuz yerlerde işlem yaptırmayın. araştırıp öyle alınması en mantıklısı.

Oyla:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bende aynı sorunu yaşıyorum.İmei yedeği almamanın cezası Çin romuna hapis edilmekmiş.Eğer bu telefonda bir işlem yapacaksanız her şeyin yedeğini alın.İnşallah bir gün çözüm bulunur... (:|(:|

Oyla:
Üst Alt