Çözüldü Note 8 Pro Çin Rom Yüklü Bootloader Açılmıyor ?

murat_data

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
2
Redmi not 8 pro imei nokia. Developer açık, oem unlocking açık ancak, Mi unlock status dan cevap yok. ilk sefer accontumu kabul etti, daha sonra her statuse geldiğimde, add account and device kısmı aktif oluyor. tıklıyorum, preparing to add account and device diyor pasif oluyor. bir müddet sonra , Couldn't add error code:10000 deyip başa sarıyor. Varmıdır bir çaresi, çince ingilizce romda hapis kaldım. Artık elimdiki romumu türkçeleştirsem ne yapsam anlayamadım . yardımcı olacak varsa büyük sevap işler , şimdiden teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yanlış hatırlamıyorsam IMEI değiştirilen MTK işlemcili cihazlarda bootloader kilidi açılamıyordu maalesef... Yeni bir yöntem bulunana kadar mevcut romu kullanmaya devam etmeniz gerekli.

Oyla:

bmrdkmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bmrdkmn
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
0
Yanlış hatırlamıyorsam IMEI değiştirilen MTK işlemcili cihazlarda bootloader kilidi açılamıyordu maalesef... Yeni bir yöntem bulunana kadar mevcut romu kullanmaya devam etmeniz gerekli.
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama Note 8 Pro 6/64 cihaz için aynı problemim var ustam. Çin Rom var içerisinde 2.Sime repair yapılmış. Tam olarak aynı problem değil ama benzer gibi duruyor. Ben hiç bir şekilde "Mi unlock status" bölümünde hesabı ekleyemedim. Çözüm yok mu hala?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama Note 8 Pro 6/64 cihaz için aynı problemim var ustam. Çin Rom var içerisinde 2.Sime repair yapılmış. Tam olarak aynı problem değil ama benzer gibi duruyor. Ben hiç bir şekilde "Mi unlock status" bölümünde hesabı ekleyemedim. Çözüm yok mu hala?
İmei repair yapılmış cihaz ise yok.

Oyla:

Denizkoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
G2
Konular
0
Aynı problem bende de var. Global değil. Çin rom. Kesin bir cevap arıyorum. Şimdi elimdeki xiaomi 8 pro'ya imei atılmış. Telefon çince ve ingilizce. Şu an ne elimdeki hattı aktive ediyor ne de miui unlock statüs tepki veriyor. Yok mudur bunun çaresi. Telefon çöp oldu resmen.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aynı problem bende de var. Global değil. Çin rom. Kesin bir cevap arıyorum. Şimdi elimdeki xiaomi 8 pro'ya imei atılmış. Telefon çince ve ingilizce. Şu an ne elimdeki hattı aktive ediyor ne de miui unlock statüs tepki veriyor. Yok mudur bunun çaresi. Telefon çöp oldu resmen.
Hayır yok, işi bilmeyen kişiler tarafından yapılan yedeksiz imei işlemleri ve bl kapatma sonucunda bu duruma düşüyor cihazlar.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Genele yazıyorum bu yazdıklarımı, 3-5 ucuz olsun diye uğraşmayın. Yaptırdığınız iş kaliteli olsun diye uğraşın. Kalite ucuza olmaz. Bu güne kadar bu forumda pek çok kişinin işini yapmışımdır, bir kere şikayet eden çıkmadı fakat hala iş için yazıp fiyat verdiğimde başkalarına yaptıran ve gelip forumda konu açan insanlar var. Ucuz olsun diye değil, kaliteli olsun diye uğraşmanız dileğiyle.

Oyla:

Denizkoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
G2
Konular
0
Genele yazıyorum bu yazdıklarımı, 3-5 ucuz olsun diye uğraşmayın. Yaptırdığınız iş kaliteli olsun diye uğraşın. Kalite ucuza olmaz. Bu güne kadar bu forumda pek çok kişinin işini yapmışımdır, bir kere şikayet eden çıkmadı fakat hala iş için yazıp fiyat verdiğimde başkalarına yaptıran ve gelip forumda konu açan insanlar var. Ucuz olsun diye değil, kaliteli olsun diye uğraşmanız dileğiyle.

Dediklerinize katılıyorum. Bu telefonu bu halde olduğunu bilmeden birinden aldım ve geri vereceğim. Kendisi de bilmediğini iddia ediyor. Bakıcaz artık. Peki bunun ileride çözümünün çıkma ihtimali var mı? Telefoncular paralı programlarla düzeltebilir mi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dediklerinize katılıyorum. Bu telefonu bu halde olduğunu bilmeden birinden aldım ve geri vereceğim. Kendisi de bilmediğini iddia ediyor. Bakıcaz artık. Peki bunun ileride çözümünün çıkma ihtimali var mı? Telefoncular paralı programlarla düzeltebilir mi?
Şu anda bir çözümü yok hocam, ilerde çıkabilir fakat ileriyi göremiyoruz şu anda :)

Oyla:

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Aynı sorun bende de var, tlf u sıfır aldım imei atılırken note 8 imei si atılmış, bendeki pro, bende mi unlock yapamadım.

Oyla:
Üst Alt