Aynen hcm tema marketten indirdiğim tema mtz dosya halindeiken içe aktarmadan pc ye atmaya çalışıyorum olmuyor resimdeki görüntü deki gibi...Tema marketten indirdiginiz temalarimi pc ye atmaya calisiyorsunuz hocam? gnys
O zaman sorun burda, tema marketten indirince oyle oluyor demekki.Aynen hcm tema marketten indirdiğim tema mtz dosya halindeiken içe aktarmadan pc ye atmaya çalışıyorum olmuyor resimdeki görüntü deki gibi...
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok enteresan hocam. Hemen hemen 15 günde bir telefondaki herşeyi PC'ye kopyalayıp yedeklerim. Bugüne kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Yedekler arasında mtz uzantılı dosyalar da var, apk dosyalar da, zip dosyalar da, resim-video-müzik dosyaları da, txt-xls-doc-pdf dosyalar da. Yani hemen hemen her tür dosyalar.Aynen hcm tema marketten indirdiğim tema mtz dosya halindeiken içe aktarmadan pc ye atmaya çalışıyorum olmuyor resimdeki görüntü deki gibi...
Tema marketten indirilen derken web Browser ile mi yoksa Tema uygulamasını mı kastediyorsunuz? Tema uygulamasının indirdiği dosyayı zaten göremiyorsunuz, direkt parçalıyor. Web browser ise sizde hataya sebep olan temanın linkini verin bir deneyeyim.Hcm biraz uzun olacak anlatım..
Şimdi telinizdeki miui dosya içindeki tema dosyasını sd kartınıza kesip kopyalayın teli tekrar başlatın tema marketten herhangi bi tema indirin indirme bittikten sonra direk pc ye bağlanın indirdiğiniz tema yı mtz. Dosya olarak göreceksiniz (tabiki pc de) kopya kes nasıl pc ye atmak isterseniz atın... Bende mtz dosyası olarak atmıyor ama indirilen mtz tema yı diyelim telin yedek sd karta kopyalayım bu sefer mtz dosya klasörlere açılmış olarak karşıma çıkıyor bu şekilde pc ye atabiliyorum başka biyerden mesala sitemizden herhangi bi mtz dosya indirim bunu telden pc ye atabiliyorum mtz olarak ama tema marketten imdirilen mtz Kesinlikle ne yaptıysam olmuyor..ilginiz için yinede tşkkrler..
Hcm ben onu parçalamadan yakalıyorum işte ...Tema marketten indirilen derken web Browser ile mi yoksa Tema uygulamasını mı kastediyorsunuz? Tema uygulamasının indirdiği dosyayı zaten göremiyorsunuz, direkt parçalıyor. Web browser ise sizde hataya sebep olan temanın linkini verin bir deneyeyim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam anlamadım. İçe aktarmadan derken? İçe aktarma sadece herhangi bir yerden herhangi bir şekilde elde ettiğiniz mtz uzantılı dosyalar için yapılır.Hcm ben onu parçalamadan yakalıyorum işte ...
İçe aktarma yapmayın pc ye bağlayın onu mtz olarak göreceksiniz
Hocam o klasörde ki mtz dosyasının boyutu büyük mü yoksa küçük mü?Hcm o şekilde de olmuyor ne denediysem olmadı tema klasörünü tel deki harici carta kopyalayıncada mtz olarak değil klasöre çıkarmış oluyor valla böyle ilginç bişey