- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Redmi 3S
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 38
Xposed yüklü değilse o modüller çalışmaz. Onuda yuklemeniz lazım..Ordaki gibi wsm tools ve i font yukledim ama ayni hatayi verdi
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ya teme designer olacaksınız yada telefona xposed kurup gerekli modülleri yukleyeceksiniz xposed konusu forumda ararsaniz bulabilirsiniz.merhabalar tema cok guzel ama kurulum yapamiyorum yanı olmuyor 3 cü taraf hata alıyorum sık kullanılanlara baktım hiç bişey anlamadım . daha aydınlatıcı anlatan bir konu varmı veya yazabilirmisiniz ?
7.0.2.0 sürümü saati ortaya nasıl alırım tel general mobile 1Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Neden olmasin.
Mıuı tweaks diye aratıN forumda.Onu kurun. Wsm kuruludur diye tahmin ediyorum. Mıuı tweaks modulunu aktif ettikten sonra özelleştirme yapabilirsiniz modulden.7.0.2.0 sürümü saati ortaya nasıl alırım tel general mobile 1
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam general mobile 1 miui 7.0.2.0 hic bir sekilde calismiyor xsoped ya da wsm hic biri ile olmadi ben saati ortaya nasil alirimMıuı tweaks diye aratıN forumda.Onu kurun. Wsm kuruludur diye tahmin ediyorum. Mıuı tweaks modulunu aktif ettikten sonra özelleştirme yapabilirsiniz modulden.
V7.3.1.0 romunu kurun, hem daha güncel rom hem saat zaten ortada gelir.Hocam general mobile 1 miui 7.0.2.0 hic bir sekilde calismiyor xsoped ya da wsm hic biri ile olmadi ben saati ortaya nasil alirim
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi