- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Hocam gençleşip geri dönmüşsünüz telefon ayarlarını forumdan mesajları alacak şekilde ayarlayıp ona göre rom seçen biri bizi kolay kolay bırakamazdı zaten 1 nisan şakası olmasına çok sevindim hoşgeldinizGitmez
Gesendet von meinem Redmi Note 4X mit Tapatalk
Bunu kim demişse, işkembeden atmış, her duyduğunuza inanmayın ve cihazınızın keyfini sürün hocamSelamunaleykum hocalarım.
Yaklaşık 1 yıldır MI6 global stabil kullanıyorum.klon imei olmasına rağmen hicbir sıkıntı yaşamadim.bir söylentiye göre klon imei cihazlarda bir süre sonra anakart sorunu yaşanma riski varmış.bu yüzden custom rom kullanılması önemle tavsiye ediliyormuş.
Doğrumudur...
hocam tabiki farkediyor. bence orjinalinde yuklu olan daha fazla sarj tüketiyor. bence xiaomi.eu stabil yükleyinMi Note 3 64gb yeni aldım. Telefonuma Rom yüklememe gerek varmı sizce? Rom yüklendiğinde daha güzel fotoğraf çekimi ve daha stabil çalışması veya daha hızlı çalışması gibi durumlarmı oluyor eğer böyleyse bu telefona önerebileceğiniz en iyi ROM hangisi.
Aynı durumdayımMi Note 3 64gb yeni aldım. Telefonuma Rom yüklememe gerek varmı sizce? Rom yüklendiğinde daha güzel fotoğraf çekimi ve daha stabil çalışması veya daha hızlı çalışması gibi durumlarmı oluyor eğer böyleyse bu telefona önerebileceğiniz en iyi ROM hangisi.