- Adım
- Emre Altay
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 6
Redmi 4a telefonuma rr romu önerir misiniz
Cihazdan cihaza romlar farklılık gösterebilir....Ben size şahsen EU Rom kurmanızı önermek istiyorum....kolay gelsinArkadaşlar ve üstadlar mi max 64 telefonumda sürekli olarak global beta kullanmakta iken global betanın son üç güncellemesinde hata olmasından dolayı bu gün itibariyle globe 8.8.3 beta roma geçtim.Ancak ben global beta romlardan çok bşr fark görmedim.Mi max telefonum için bana en iyi rom olarak hangi romu önerirsiniz ve birde kurulum ile ilgili link verebilirmisiniz.
Hocam eu rom root istiyormu bilgini varmıCihazdan cihaza romlar farklılık gösterebilir....Ben size şahsen EU Rom kurmanızı önermek istiyorum....kolay gelsin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hayır, Root gerekli değil, Bl Kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması cihazınızda yeterliHocam eu rom root istiyormu bilgini varmı
Skorpi hocam siz kullandığınıza göre glogal ve beta romların haricinde kalan eu rom, globe rom, pro rom ve bunun gibi geliştirici romlarında güvenlik açığı söz konusumu sıkıntı olurmu güvenlik açısındanHayır, Root gerekli değil, Bl Kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması cihazınızda yeterli
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Global ve beta da olduğu kadar, yani sorun olmaz, hepsi ya globali yada beta yı baz alıyorlarSkorpi hocam siz kullandığınıza göre glogal ve beta romların haricinde kalan eu rom, globe rom, pro rom ve bunun gibi geliştirici romlarında güvenlik açığı söz konusumu sıkıntı olurmu güvenlik açısından
Her iki romda da şarj 100 e kadar sorunsuz doluyorşarj konusunda eu ile pro arasında nasıl bir fark var? miui 10 sürümlerinde ikisini de deneyimlemiş arkadaşlardan bu konuda fikir alabilir miyim?