İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Siz öyle sanın redmi 6 pro klon cihaz ve binlerce port rom var RevOs dan tutun MIUI Pro ya kadar tüm MIUI romlari kullandim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size anlatmak isterdim lakin anlamak istemiyor gibisiniz o yüzden hiç tartışmaya girmeyeceğim
Bizim ne haddimize sizin gibi bir yazılım üstadıyla tartışmaya girmek.
İnternet neslinin sorunu bu sanırım. Havalı buldukları bir kaç kelimeyi "gugıllayıp" herşeyi bildiklerini iddia edip, herşeye burun kıvırmak.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xiaomi, MIUI için alınır..Xiaomi alıp da, AOSP romları bilinçli ve bilgi sahibi insanlar kullanırsa,benimsemesem de, Saygım sonsuz..
ama Xiaomi alıp da, MIUI nin tam olarak ne olduğunu bilmeyip de, illaki AOSP Rom tutturan Tıfıllar burada fazla dolaşıp, bilgiçlik taslamasalar çok daha iyi olur

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaş uygunsuz ve sinkafli konuşması nedeniyle forumdan uzaklaştırılmıştır.
Allah sizden razı olsun hocam, keşke önce kimin tetikçisi olduğunu öğrenseydik... Muradovs efendi bıraktı bombayı ortaya ve çekildi.. Kendisi meydanı çok fazla boş buldu ve kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladı ve vazgeçilmez biri olduğunu sanmaya başlayıp, çok fazla havalanmaya başladı... Bir kaç yandaşı var diye, kendini Kaf dağında görmeye başladı ama müsamahamızın da sınırı var

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Xiaomi, MIUI için alınır..Xiaomi alıp da, AOSP romları bilinçli ve bilgi sahibi insanlar kullanırsa,benimsemesem de, Saygım sonsuz..
ama Xiaomi alıp da, MIUI nin tam olarak ne olduğunu bilmeyip de, illaki AOSP Rom tutturan Tıfıllar burada fazla dolaşıp, bilgiçlik taslamasalar çok daha iyi olur

Hocam beni çok iyi tanıyorsunuz, bi an üzerime alınır gibi oldum vallahi haklı olarak. drunk~~ Şaka bir yana, Xiaomi ile Miui birlikte güzel fakat ben gibi aosp kullanıcıları Xiaomi'yi uygun ve geliştirici desteğinin fazla olması sebebi ile tercih ediyor. O yüzden ben gibilere zeval olmaz diye tahmin ediyorum hocam. haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam beni çok iyi tanıyorsunuz, bi an üzerime alınır gibi oldum vallahi haklı olarak. drunk~~ Şaka bir yana, Xiaomi ile Miui birlikte güzel fakat ben gibi aosp kullanıcıları Xiaomi'yi uygun ve geliştirici desteğinin fazla olması sebebi ile tercih ediyor. O yüzden ben gibilere zeval olmaz diye tahmin ediyorum hocam. haha--
Estağfurullah hocam, tabiki sizi, sizden daha iyi bilirim, orada bir şey dedim, dikkatli okuyunuz lütfen... Sizi seviyorum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Allah sizden razı olsun hocam, keşke önce kimin tetikçisi olduğunu öğrenseydik... Muradovs efendi bıraktı bombayı ortaya ve çekildi.. Kendisi meydanı çok fazla boş buldu ve kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladı ve vazgeçilmez biri olduğunu sanmaya başlayıp, çok fazla havalanmaya başladı... Bir kaç yandaşı var diye, kendini Kaf dağında görmeye başladı ama müsamahamızın da sınırı var

" Herşeyi bildiğini düşünen insan kendini farklı zanneden bir zavallıdır." demiş üstat Victor Hugo.
Aslına bakarsanız Recep İvedik niyetine akşam akşam bayağı eğlence oluyordu hocam. Erken gittiğine üzüldüm doğrusu. 8=) giggle~~.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Anlayana....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt