Rehber [MT Manager] Mtz Düzenleme Aracı

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
bu uygulama ile herhangi bir temanın uygulama ikonunu başka bir temaya uygulayabilir miyim?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sekko hocam işaretlediğim yeri nasıl değiştirebilirim ?
Mtz dosyasını açıyoruz, sonra com.android.systemui dosyasına giriyoruz, ordan nereye gireceğim?
Mesela işaretlediğim yerin arka planı beyaz yerine sarı, yazılarda kırmızı olsun istiyorum diyelim, ki uyumlu da olur bence :) tabi bunu renk kodları ile yapmam gerekiyor sanırım, doğru mudur ?

Ekli dosyalar

• IMG_20190928_213855.jpg
    IMG_20190928_213855.jpg
    236,7 KB · Görüntüleme: 37

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sekko hocam işaretlediğim yeri nasıl değiştirebilirim ?
Mtz dosyasını açıyoruz, sonra com.android.systemui dosyasına giriyoruz, ordan nereye gireceğim?
Mesela işaretlediğim yerin arka planı beyaz yerine sarı, yazılarda kırmızı olsun istiyorum diyelim, ki uyumlu da olur bence :) tabi bunu renk kodları ile yapmam gerekiyor sanırım, doğru mudur ?
Kodlarla olan da var ama bu olmaz . Dravable xx dosyasının içinde bulunur , PNG resmidir, Photoshop ta eski resme uygun boyutlarda ve renklerde tekrar tasarlayıp agit77 hocamın paylaştığı drawpatch programı ile dp özelliği vereceksiniz ve dosyaları değiştireceksiniz

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar merhaba, Fakat bazı kilit ekranlarında sağında solunda özelleştirme sayfaları var. Lockscreen klasöründen bakıyorum ama anlayamadım nasıl kaldırılacağını. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.? Örneğin buradaki temanın kilit ekranı öyle. Türkçeleştirme yapabildim ama sayfaları kaldıramadım.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kodlarla olan da var ama bu olmaz . Dravable xx dosyasının içinde bulunur , PNG resmidir, Photoshop ta eski resme uygun boyutlarda ve renklerde tekrar tasarlayıp agit77 hocamın paylaştığı drawpatch programı ile dp özelliği vereceksiniz ve dosyaları değiştireceksiniz
Hocam drawable-xxhdpi bu klasörü söylüyorsunuz anladığım kadarıyla ama orda yok, o yüzden renk kodlarına yöneldim.. Bu arada bütün klasörleri inceledim ama istediğim yere ait herhangi bir png resmi yok. drawable-xxhdpi bu klasör içinde hangi isimli png dosyası?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşlar merhaba, Fakat bazı kilit ekranlarında sağında solunda özelleştirme sayfaları var. Lockscreen klasöründen bakıyorum ama anlayamadım nasıl kaldırılacağını. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.? Örneğin buradaki temanın kilit ekranı öyle. Türkçeleştirme yapabildim ama sayfaları kaldıramadım.

Hocam kilit ekranının içindeki manifest dosyasında silmek istediğiniz kodları 'grup' olarak silmeniz gerekli . Grup olarak silerseniz çalışır deneye deneye öğrenebilirsiniz . Derseniz ki nokta atışı yapmak istiyorum PURE hocamız bu işlerin üstadı o daha iyi yardımcı olur
Hocam drawable-xxhdpi bu klasörü söylüyorsunuz anladığım kadarıyla ama orda yok, o yüzden renk kodlarına yöneldim.. Bu arada bütün klasörleri inceledim ama istediğim yere ait herhangi bir png resmi yok. drawable-xxhdpi bu klasör içinde hangi isimli png dosyası?
Hocam temalarda olmayan her dosya kendini sistemden temin eder . Benim temada orası yokmuş, sistemden alıyor . Farklı bir temadan alabilirsiniz dosyaları Metin

Son düzenleme:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Linki bulamadım. Link verebilecek var mı? Sanki Türkçe ya da İngilizce versiyonu vardı diye hatırlıyorum.

Edit : İnternetten buldum, teşekkürler.

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Linki bulamadım. Link verebilecek var mı? Sanki Türkçe ya da İngilizce versiyonu vardı diye hatırlıyorum.

Edit : İnternetten buldum, teşekkürler.
Hızlı resime yüklediğim resimler silinmiş. Onları yenilerken eski play store linkini geri getirmisim yanlışlıkla. Ana konuya ekledim hocam şimdi. Bir daha lazım olursa oradan temin edebilirsiniz

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Rootsuz çalışıyor mu bu uygulama? Global sürüm kullanıyorum. Bir de bu uygulamayla telefonumun varsayılan temasının ikonlarını büyütüp küçültebilir miyim?

Üst Alt