Evet hocam iki tema arası her türlü geçiş sağlanabilirbu uygulama ile herhangi bir temanın uygulama ikonunu başka bir temaya uygulayabilir miyim?
Kodlarla olan da var ama bu olmaz . Dravable xx dosyasının içinde bulunur , PNG resmidir, Photoshop ta eski resme uygun boyutlarda ve renklerde tekrar tasarlayıp agit77 hocamın paylaştığı drawpatch programı ile dp özelliği vereceksiniz ve dosyaları değiştireceksinizSekko hocam işaretlediğim yeri nasıl değiştirebilirim ?
Mtz dosyasını açıyoruz, sonra com.android.systemui dosyasına giriyoruz, ordan nereye gireceğim?
Mesela işaretlediğim yerin arka planı beyaz yerine sarı, yazılarda kırmızı olsun istiyorum diyelim, ki uyumlu da olur bence tabi bunu renk kodları ile yapmam gerekiyor sanırım, doğru mudur ?
Hocam drawable-xxhdpi bu klasörü söylüyorsunuz anladığım kadarıyla ama orda yok, o yüzden renk kodlarına yöneldim.. Bu arada bütün klasörleri inceledim ama istediğim yere ait herhangi bir png resmi yok. drawable-xxhdpi bu klasör içinde hangi isimli png dosyası?Kodlarla olan da var ama bu olmaz . Dravable xx dosyasının içinde bulunur , PNG resmidir, Photoshop ta eski resme uygun boyutlarda ve renklerde tekrar tasarlayıp agit77 hocamın paylaştığı drawpatch programı ile dp özelliği vereceksiniz ve dosyaları değiştireceksiniz
Hocam kilit ekranının içindeki manifest dosyasında silmek istediğiniz kodları 'grup' olarak silmeniz gerekli . Grup olarak silerseniz çalışır deneye deneye öğrenebilirsiniz . Derseniz ki nokta atışı yapmak istiyorum PURE hocamız bu işlerin üstadı o daha iyi yardımcı olurArkadaşlar merhaba, Fakat bazı kilit ekranlarında sağında solunda özelleştirme sayfaları var. Lockscreen klasöründen bakıyorum ama anlayamadım nasıl kaldırılacağını. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.? Örneğin buradaki temanın kilit ekranı öyle. Türkçeleştirme yapabildim ama sayfaları kaldıramadım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam temalarda olmayan her dosya kendini sistemden temin eder . Benim temada orası yokmuş, sistemden alıyor . Farklı bir temadan alabilirsiniz dosyaları MetinHocam drawable-xxhdpi bu klasörü söylüyorsunuz anladığım kadarıyla ama orda yok, o yüzden renk kodlarına yöneldim.. Bu arada bütün klasörleri inceledim ama istediğim yere ait herhangi bir png resmi yok. drawable-xxhdpi bu klasör içinde hangi isimli png dosyası?
Hızlı resime yüklediğim resimler silinmiş. Onları yenilerken eski play store linkini geri getirmisim yanlışlıkla. Ana konuya ekledim hocam şimdi. Bir daha lazım olursa oradan temin edebilirsinizLinki bulamadım. Link verebilecek var mı? Sanki Türkçe ya da İngilizce versiyonu vardı diye hatırlıyorum.
Edit : İnternetten buldum, teşekkürler.