Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar değerli forum.miuitürkiye.net ailesi.
Görüyorum ki açtığımız rehber konulardan sonra tema istekleri azaldı herkes kendi temasını kendi yapma çabası içerisinde, bu yönde yardım mesajları alıyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. Daha önce size androidde zarchiver uygulaması ile tema içerisindeki bölümleri ayrıştırma birleştirme ile ilgili bir konu ile gelmiştim. Şimdi ilerletiyorum ve ayrıştırma yapmadan direk olarak temalar üzerinde değişiklik yapabileceğiniz ve bir temadaki bir bölümü, png dosyasını yada xml dosyasını diğer temaya direk uygulayabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz MT Manager adlı uygulamayı tanıtacağım. Öncelikle linkten uygulamamızı indiriyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İçindekiler
Öncelikle bizi ekranın ortasından bu şekilde bölünmüş bir sayfa karşılayacak iki tarafta dosya yöneticisi olacak.
Düzenlemek istediğimiz temaların dosya adreslerini bulacağız ve zip görüntüleyici ile açacağız. Bunu com. ile başlayan dosyalarımız içinde böyle yapacağız.
Eklemek istediğiniz şeyin üzerine uzun basıp ekle derseniz diğer temaya eklenecektir.
İçindeki eklenti ile rahatça xml dosyalarını görüntüleyebilir ve değiştirebiliriz.
Çıkartmak istediğimiz dosyaları da normal klasörlerin içine bu şekilde çıkartabiliriz. Sadece mtz dosyaları için değil tüm zip rar gibi sıkıştırılmış dosyalar içinde kullanılabilen faydalı bir uygulamadır.