- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 1
Evet hocam hem kalın hemde ince olanı hindistan mağazasından yükledimUygulama Mağazasından mı yüklediniz?
Evet hocam hem kalın hemde ince olanı hindistan mağazasından yükledimUygulama Mağazasından mı yüklediniz?
Uygulama Mağazası bugün onaya gönderildi ve hemen onay almadığı için önümüzdeki hafta içi onaylanır. konu içinde de belirtmiştim.Evet hocam hem kalın hemde ince olanı hindistan mağazasından yükledim
Pardon hocam görmedim yazınızı. düzelttim deyince onay olayını düşünemedim. Teşekkürler elinize sağlık haftaya tekrar indiririm güncellerim.Uygulama Mağazası bugün onaya gönderildi ve hemen onay almadığı için önümüzdeki hafta içi onaylanır. konu içinde de belirtmiştim.
Rica ederim hocam onaylandığında konu içinde bilgilendirme yapacağım.Pardon hocam görmedim yazınızı. düzelttim deyince onay olayını düşünemedim. Teşekkürler elinize sağlık haftaya tekrar indiririm güncellerim.
Çift haflarde i ve u da birleşiyor hocam. Şiirler, muu gibi.Teşekkürler hocam hayırlı geceler
Tekrardan düzenledim ii İİ UU II konu başındaki linkten tekrardan indirip eskisini kaldırıp tekrarda yükleyin.Çift haflarde i ve u da birleşiyor hocam. Şiirler, muu gibi.
maalesef hatalı idi düzenleme yaptım ve uygulama mağazasına tekrardan onay için gönderdim. Şimdilik sorunsuz hafta içi onaylanır.O zaman yanyana aynı karakter geldi mi hep teke düşürüyor. İlginç.
Tamamdır agit77 Hocam. Şiir, şuur, faaliyet...Tekrardan düzenledim ii İİ UU II konu başındaki linkten tekrardan indirip eskisini kaldırıp tekrarda yükleyin.
maalesef hatalı idi düzenleme yaptım ve uygulama mağazasına tekrardan onay için gönderdim. Şimdilik sorunsuz hafta içi onaylanır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bekliyorum üstadım...Tekrardan düzenledim ii İİ UU II konu başındaki linkten tekrardan indirip eskisini kaldırıp tekrarda yükleyin.
maalesef hatalı idi düzenleme yaptım ve uygulama mağazasına tekrardan onay için gönderdim. Şimdilik sorunsuz hafta içi onaylanır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.