Başka bir font yüklerseniz diğeri otomatik olarak devre dışı kalır. Mtz olarak yükleme ; önce yazı karakteri telefona indirilir. temalar uygulamasından temalarım bölümüne girip altta yükle deyip indirdiğiniz mtz uzantılı dosyayı yüklüyorsunuz ardından yazı tipleri bölümünden yüklediğinizi seçiyorsunuz. Değişmek istediğinizde yine buradan istediğiniz yazı tipini seçiyoruz.Bir font yüklediğimizde bu fontu nasıl kaldırabiliriz? Bende son güncellenen hali aktif olmuyor, mtz olarak da yüklemeyi bulamadım.
Eu.rom , Miui 12,5 , A3 telefonum.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler hocam ama sanırım bahsettiğiniz şeyler bu versiyonda yok. İlk kez indirince uyguluyor, daha sonra güncellemiyor.Başka bir font yüklerseniz diğeri otomatik olarak devre dışı kalır. Mtz olarak yükleme ; önce yazı karakteri telefona indirilir. temalar uygulamasından temalarım bölümüne girip altta yükle deyip indirdiğiniz mtz uzantılı dosyayı yüklüyorsunuz ardından yazı tipleri bölümünden yüklediğinizi seçiyorsunuz. Değişmek istediğinizde yine buradan istediğiniz yazı tipini seçiyoruz.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler hocam ama sanırım bahsettiğiniz şeyler bu versiyonda yok. İlk kez indirince uyguluyor, daha sonra güncellemiyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yanlış anlaşıldım galiba hocam, eskiye dönmek ya da fontu tamamen kaldırmak değil amacım.Ekteki şekilde varsayılan roboto yu seçip uygulayın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
o zaman önce varsayılan a alıp fontu monabella yı kaldırıp tekrardan indirip uygulayınYanlış anlaşıldım galiba hocam, eskiye dönmek ya da fontu tamamen kaldırmak değil amacım.
Güncel halini tekrar indirebilmek için şu anda yüklediğim hatalı fontu kaldırmak istiyorum. Yanyana aynı harf gelince birleştirip üstüne çizgi çekiyor. Sizin düzelttiğinizi uygulayamıyorum, yoksa fontu çok beğendim. Düzgün halini kullanmak istiyorum ama hatalı hali yapıştı kaldı, düzelmiyor.
Sorun orada zaten , fontu kaldırma seçeneğini bulamadım, sadece uygula var. Acaba benim kullandığım sürümden mi kaynaklı, yoksa benim bilmediğim başka bir yolu mu var? Onu öğrenmeye çalışıyorum.o zaman önce varsayılan a alıp fontu monabella yı kaldırıp tekrardan indirip uygulayın
Sorun orada zaten , fontu kaldırma seçeneğini bulamadım, sadece uygula var. Acaba benim kullandığım sürümden mi kaynaklı, yoksa benim bilmediğim başka bir yolu mu var? Onu öğrenmeye çalışıyorum.