Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Boşluk tuşu ile detaylı metin seçme yapabilirmiyiz
xperia klavye de o mevcut değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe dil duruyorsa swift backup uygulamasıyla apk data filan hepsini yedekleyebilirsin
kardeşim yedeğini aldım swift backupla lakin diğer cihaza restore edemedim. shizuku ile de açtım swift backupa yetkiyi verdim backupu görüyorum lakin sadece apk yedeğini alabiliyorum. datası gelmiyor elime. diğer backup uygulamalarını da shizukuya nasıl göstereceğim mesala su komutu istiyorsa adb komutuyla mı yapacağım billmiyorum orasını yardımcı olursan sevinirim

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
xperia klavye de o mevcut değil

kardeşim yedeğini aldım swift backupla lakin diğer cihaza restore edemedim. shizuku ile de açtım swift backupa yetkiyi verdim backupu görüyorum lakin sadece apk yedeğini alabiliyorum. datası gelmiyor elime. diğer backup uygulamalarını da shizukuya nasıl göstereceğim mesala su komutu istiyorsa adb komutuyla mı yapacağım billmiyorum orasını yardımcı olursan sevinirim
Root istiyor olabilir shizuku yetmeyebilir..dil data yedekli dosyayı verırmısın klavyenin cok lazım bana

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Root istiyor olabilir shizuku yetmeyebilir..dil data yedekli dosyayı verırmısın klavyenin cok lazım bana
*kardeşim ben sana atarım kendi sözlüğünü oluşturman için de sıfırlarsın sözlüğü.

*dokunmatiği bozuk bir cihazımdı. ondan yedekledim tek el kullanımı açıksa onu da kapatırsın.

*yüklü diller (Türkçe. ingilzce us, farsça, arapça, azerice) farsça arapçayı lisede lazım diye kullanmak istedim. azerice fantezi içindi. sana ekran görüntülerini atayım nerede ne olduğunu bil ben romu ingilzce kullanıyordum o yüzden ekran görüntüleri ingilizce olabilir.

umarım işini görür bana da yazar dua edersin. sağlıcakla dostum. (bana da rom atmaya yardım eder misin daha sonra pocoya atmak için)

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Swift backup şifreli olmasa datası kendim düzenleyip sadece inglizce ve Türkçe sözlüğünün datasını çeker bırakırdım da malesef yapamıyorum aes-256 şifreleme var

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
*kardeşim ben sana atarım kendi sözlüğünü oluşturman için de sıfırlarsın sözlüğü.

*dokunmatiği bozuk bir cihazımdı. ondan yedekledim tek el kullanımı açıksa onu da kapatırsın.

*yüklü diller (Türkçe. ingilzce us, farsça, arapça, azerice) farsça arapçayı lisede lazım diye kullanmak istedim. azerice fantezi içindi. sana ekran görüntülerini atayım nerede ne olduğunu bil ben romu ingilzce kullanıyordum o yüzden ekran görüntüleri ingilizce olabilir.

umarım işini görür bana da yazar dua edersin. sağlıcakla dostum. (bana da rom atmaya yardım eder misin daha sonra pocoya atmak için)
Çok teşekkür ederim ama kuramadım..swift Back-Up dosyaları görmüyor..başka Xperia klavye kurup yedek alıp verdiğin dosyalarla değiştiriom uygulama yedeği görmüyor..rom konusunda elimden gelen bişe varsa yardum ederim.. benim cihaz mi14

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Ne yaptimsa kuramadım.dat dosyası şifreli, engelliyor sanirim.yinede teşekkür ederim

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
kanka nasıl bi hata alıyorsun bi baksam belki dosyadan görmüyor da olabilir. uzaktan da bi ekran paylaşımı falan yapalım. discord üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. nickim aynı burdaki nickle aynı (benim cihaz f5 pro) 13T pro ya para yetmeyince bunu almıştım. başka bi backup uygulaması var onu denersin olmadı. ama onun kendi arayüzüyle yaparsın telegramdan bulmuştum programı
Ne yaptimsa kuramadım.dat dosyası şifreli, engelliyor sanirim.yinede teşekkür ederim

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Ben başka Xperia klavye yukluyorum swift backuptan yedekliyorum..verdiğin yedeklerle dosyaları değiştiriyorum ..swiftbackuptan yedekleri yükle dediğim klavye gözükmüyor

Bu uygulamayı deneyebiliriz

Databackup

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-05-21-06-01-694_com.xayah.databackup.premium.jpg
    Screenshot_2025-05-05-21-06-01-694_com.xayah.databackup.premium.jpg
    325,1 KB · Görüntüleme: 7

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Ben başka Xperia klavye yukluyorum swift backuptan yedekliyorum..verdiğin yedeklerle dosyaları değiştiriyorum ..swiftbackuptan yedekleri yükle dediğim klavye gözükmüyor

Bu uygulamayı deneyebiliriz

Databackup

Kanka bunda da yedekledim yedeğini atıyorum bi dk. Umarım olur kardeşim

Kanka bunda da yedekledim yedeğini atıyorum bi dk

Son düzenleme:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Kanka bunda da yedekledim yedeğini atıyorum bi dk. Umarım olur kardeşim

Cok tesekkür ediyorum valla süper oldu cok saol..sözcüklerim bölümünü direk tümünü işaretle yapıp sildim..gerçekten benim için önemliydi saol

Üst Alt