TouchPal kullanın istersenizA14 e geçmemle klavyeyi kullanamıyorum.A14 fazla geliyor. A13 e kadar çalışıyor.8.1.A.1.2 sürümünü modlayabilecek varmı A14 için
Teşekkür ediyorumTouchPal kullanın isterseniz
Hallettim teşekkür ederimBen Android 14 HyperOS 1.0.4.0 poco F5 Pro global cihazımda sorunsuzca kullanıyorum sürüm de şu 8.0.A.0.50 sadece sesle yazma kullanamıyorum o da no problem bi şekil hallediyorum. Eski cihazım mi 8 de custom rom evolution x rom var Android 11 onda da sorunsuz çalışıyor
Edit:
xda daki sürümü de rahatlıkla kullanıyorum. Sizde nasıl olmadı garip.
Ekteki görselde google voice secenegi var ancak bende görünmüyor. Daha önceki cihazımda kullanılıyordum ancak yeni cihazıma kurdum ama bulamadım. Yardımcı olacak var mıVar hocam
Ben Android 14 HyperOS 1.0.4.0 poco F5 Pro global cihazımda sorunsuzca kullanıyorum sürüm de şu 8.0.A.0.50 sadece sesle yazma kullanamıyorum o da no problem bi şekil hallediyorum. Eski cihazım mi 8 de custom rom evolution x rom var Android 11 onda da sorunsuz çalışıyor
Edit:
xda daki sürümü de rahatlıkla kullanıyorum. Sizde nasıl olmadı harit
t 9 kullanmıyor sunuz sanırım. play store da falan yazma olmuyorBen Android 14 HyperOS 1.0.4.0 poco F5 Pro global cihazımda sorunsuzca kullanıyorum sürüm de şu 8.0.A.0.50 sadece sesle yazma kullanamıyorum o da no problem bi şekil hallediyorum. Eski cihazım mi 8 de custom rom evolution x rom var Android 11 onda da sorunsuz çalışıyor
Edit:
xda daki sürümü de rahatlıkla kullanıyorum. Sizde nasıl olmadı garip.
playstoreda hata veriyor evet başka bi yerde sıkıntı çıkarmiyort 9 kullanmıyor sunuz sanırım. play store da falan yazma olmuyor