Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Cok tesekkür ediyorum valla süper oldu cok saol..sözcüklerim bölümünü direk tümünü işaretle yapıp sildim..gerçekten benim için önemliydi saol
Kanka yapabildiyse ne mutlu bana. gayri root atınca yine hortlar burası. O zaman ben yapacam inşallah ve rom inşallah destekler. Daha bootlooderını açmadım cihazın. (garantiye gönderip önce bi pilini yeniletecem) daha sonra içinden geçmeye başlarım.

Senin gibi 1tb cihazım olsa da içine yedeklesem çoğu şeyini :) 512 lik cihaz var 80 gb boş bırakmışım. (xd) kara kara düşünmeye başlıyorum acaba neleri yedeklesem, google photos unlimited olacak mı? Hangi rom kursam akılda deli deli sorular dolaşmaya başladı.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Kanka yapabildiyse ne mutlu bana. gayri root atınca yine hortlar burası. O zaman ben yapacam inşallah ve rom inşallah destekler. Daha bootlooderını açmadım cihazın. (garantiye gönderip önce bi pilini yeniletecem) daha sonra içinden geçmeye başlarım.

Senin gibi 1tb cihazım olsa da içine yedeklesem çoğu şeyini :) 512 lik cihaz var 80 gb boş bırakmışım. (xd) kara kara düşünmeye başlıyorum acaba neleri yedeklesem, google photos unlimited olacak mı? Hangi rom kursam akılda deli deli sorular dolaşmaya başladı.
Google fotoğraflar limitsiz olsa bile kotadan yiyordu en son

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Google fotoğraflar limitsiz olsa bile kotadan yiyordu en son
*konu dışı olmasın aman. revanced kurdum rootsuz olan cihazıma ordan yedekliyorum rootlu cihazı da pixel 5 pro olarak görüp unlimited açtı. bakalım rom konusunda bi oxgyen os buldum veya custom rom bakacam f5 pro konusu sessiz sakin korkutuyor. (telegramdan konuşuyorum kendi telefon grubumla)

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
*konu dışı olmasın aman. revanced kurdum rootsuz olan cihazıma ordan yedekliyorum rootlu cihazı da pixel 5 pro olarak görüp unlimited açtı. bakalım rom konusunda bi oxgyen os buldum veya custom rom bakacam f5 pro konusu sessiz sakin korkutuyor. (telegramdan konuşuyorum kendi telefon grubumla)
Unlimited açıyor ama kotadan yiyordu işte

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
@

Özelden yazdım sana:)

Üst Alt