Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Mi Fit 4.0.11 çıkmış, apkmirrordan yükledim. Bir güncelleme yaptı ama TR olmadı. Sadece ekran kapanma süresi güncellemesi var galiba. TR olan yazılımda nasıl bir sorun yaşadılar da geri çektiler anlamadım olayı.
GÜNCELLEME: FirmWare 1.0.6.24'e Türkçe Resource v65'e güncellenmiştir. Mi Fit'te sorun olanlar için apklar paylaşılmıştır. İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

PikaTak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
GM8
Konular
0
Alır. Orjinal uygulama kullanıyorsunuz çünkü. Ancak nolur? Türkçe gider. Onu da merak etmeyin her stabil güncellemesinden sonraki 1 gün içinde türkçesini paylaşırım aynı işlemleri yapıp türkçeye devam edersiniz.
Anladım, çok teşekkürler. Gönül rahatlığıyla deneyeyim o zaman.

PikaTak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
GM8
Konular
0
Mi Fit 4.0.11 çıkmış, apkmirrordan yükledim. Bir güncelleme yaptı ama TR olmadı. Sadece ekran kapanma süresi güncellemesi var galiba. TR olan yazılımda nasıl bir sorun yaşadılar da geri çektiler anlamadım olayı.
Güncelleme gelmiş fakat hala 1.0.06 olduğu için Türkçe yok. 1.0.07'de gelmesi bekleniyordu. O da sonraki güncelleme mi olur, bilemiyorum.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Güncelleme gelmiş fakat hala 1.0.06 olduğu için Türkçe yok. 1.0.07'de gelmesi bekleniyordu. O da sonraki güncelleme mi olur, bilemiyorum.
Türkçeyi bilerek koymadılar. Fw tarafından etkin değil yoksa resource dosylarınd türkçe de var. Ancak brick karakter problemi vs... Gibi sorunlara yol açtığı için aktifleştirilmiyor.
Bu arada fw 1.0.6.16dan 1.0.6.24e güncellendi. Önemli olan şey fw. Resource kodları nerdeyse birbirinin tıpatıp aynısı yoksa.
Haa şu ana kadar ne güncellemeler olmuş bakmak istiyosanız şu konuya gidin: İnceleme - Mi Band 4 Güncelleme Notları

PikaTak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
GM8
Konular
0
Türkçeyi bilerek koymadılar. Fw tarafından etkin değil yoksa resource dosylarınd türkçe de var. Ancak brick karakter problemi vs... Gibi sorunlara yol açtığı için aktifleştirilmiyor.
Bu arada fw 1.0.6.16dan 1.0.6.24e güncellendi. Önemli olan şey fw. Resource kodları nerdeyse birbirinin tıpatıp aynısı yoksa.
Haa şu ana kadar ne güncellemeler olmuş bakmak istiyosanız şu konuya gidin: İnceleme - Mi Band 4 Güncelleme Notları
Hocam hazır aktifken bir şey sormak istiyorum. Notify uygulamasında araçlar kısmını saçma bir şekilde bulamadım, yardım eder misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır aktifken bir şey sormak istiyorum. Notify uygulamasında araçlar kısmını saçma bir şekilde bulamadım, yardım eder misiniz?
Tamam şimdi buldum.

Ve yaptım güncellemeyi, çok teşekkürler. Bir sorun yok gibi gözüküyor.
7. adımda bileklik dilini mi değiştireceğiz ve o da Notify üzerinden mi olacak?

Son düzenleme:

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam şimdi buldum.

Ve yaptım güncellemeyi, çok teşekkürler. Bir sorun yok gibi gözüküyor.
7. adımda bileklik dilini mi değiştireceğiz ve o da Notify üzerinden mi olacak?
Farketmez. Zaten her dil türkçe isterseniz değişin... İsterseniz değişmeyin.

Niyazi.Sonmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Niyazi
Cihazım
Note 7
Konular
0
Selamlar,
Bu versiyonun markete gelmesini beklesek ne olur? Apkmirror apk konusunda güvenilir mi?

Alien

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uzay
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Whatsapp'tan gelen bildirim içeriğindeki Türkçe karakterleri hala "?" olarak görüyorum. Bunun bir çözümü yok mu?

Üst Alt