Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

is_system

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi note 3
Konular
1
paylaşım için teşekkürler.. bu işlem orjinal garantiyi bitirir mi? ayrıca şuan ki güncel sürüm içinde geçerli mi?

csehzadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi max2
Konular
0
Emeklerinize sağlık hocam...

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Hocam merhaba,

yazılım yükleme işlemini başarılı bir şekilde yaptım teşekkür ederim. Ancak bağlantı koptuğu zamanlarda türkçe karakter iptal oluyor. Notifiy programına giriş yapıp yeniden dil seçmek zorunda kalıyorum. Çözüm mevcut mudur ?
Türkçe karakterler aslında iptal olmuyor. Maalesef mi band 4te böyle bir bug var. Atıyorum bir dil seçtiniz bağlantı kopunca ingilizce oluyor. Tüm forum bundan şikayetçiydi türkçe yaptıktan sonra bağlantıyı keserseniz dil yeniden ingilizce oluyor. Ve ingilizce dili ingiliz latin alfabesini destekliyor aksi halde brick oluyor bende english dili üzerinde türkçe yapmak için mecburen ığüşöç harflerini igusoc olarak çevirdim. Yani aslında bu sorunun maalesef bir çözümü yok. Başka bir deyişle aslında bir sorunu çözmüş oldum ben ama ufak bir bedelle :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylaşım için teşekkürler.. bu işlem orjinal garantiyi bitirir mi? ayrıca şuan ki güncel sürüm içinde geçerli mi?
Beta sürümleri bricke yol açabileceğinden tahminimce garanti iptal olur ancak ne garanti belgesinde ne de kendi sitesinde böyle bir konu hakkında bilgi yok. Beta sürümlerinin brick olabileceğinden beta sürümleri garanti dışı stabil sürümler garanti içidir diye düşünüyorum. Benim yaptığım şey sadece dil dosyası üzerinde oynamak ek bir şey ekleyip çıkarmadım yani dolayısıyla kullandığınız yazılım tamamen orijinal :)

Emeklerinize sağlık hocam...
Rica ederim hocam :)

is_system

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Beta sürümleri bricke yol açabileceğinden tahminimce garanti iptal olur ancak ne garanti belgesinde ne de kendi sitesinde böyle bir konu hakkında bilgi yok. Beta sürümlerinin brick olabileceğinden beta sürümleri garanti dışı stabil sürümler garanti içidir diye düşünüyorum. Benim yaptığım şey sadece dil dosyası üzerinde oynamak ek bir şey ekleyip çıkarmadım yani dolayısıyla kullandığınız yazılım tamamen orijinal :)

diyelim ki bu işlemi yaptık ve tüm dil dosyalarını siz tr yaptığınız için türkçeye döndü. Yarın eski haline dönmek istedik. Bunu nasıl yaparız? Mümkün mü?

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
diyelim ki bu işlemi yaptık ve tüm dil dosyalarını siz tr yaptığınız için türkçeye döndü. Yarın eski haline dönmek istedik. Bunu nasıl yaparız? Mümkün mü?
Mümkün.
Orjinal FirmWare:
Orijinal Resource:
Kurulumunu anlattığım gibi yapın ama benim dosyalarım yerine bu linklerini paylaştığım dosyaları yapın.

Serobaskan.21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elektronik
Cihazım
poco f2 pro
Meslek
Elektronik
Konular
26
Hocam merhaba,

yazılım yükleme işlemini başarılı bir şekilde yaptım teşekkür ederim. Ancak bağlantı koptuğu zamanlarda türkçe karakter iptal oluyor. Notifiy programına giriş yapıp yeniden dil seçmek zorunda kalıyorum. Çözüm mevcut mudur ?
İşte benim attığım link teki apk yı kurarsanız bunlarla hiç uğraşmaya gerek kalmaz bende kullandım tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyordu sürekli ama bunda öyle bir dert yok

is_system

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi note 3
Konular
1
İşte benim attığım link teki apk yı kurarsanız bunlarla hiç uğraşmaya gerek kalmaz bende kullandım tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyordu sürekli ama bunda öyle bir dert yok
Sizin dediğiniz ile yapıldığında orjinal garanti gitmiyor mu?

csehzadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi max2
Konular
0
Ben maalesef bu sıkıntıyı yaşamaya devam ediyorum. Atladığım bir şey mi var bilemedim. Cihaz bağlıyken sıkıntı yok sonrası birden bozuluyor. Bu arada Notify programını tekrar yükleyip dili seçip tekrar Türkçe yapmak durumunda kalıyorum her seferinde. Cihazım mi Max 3.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Notify üzerinden güncellerken yüzde 42 de kaldı Güncelleme başarısız oldu dedi.

Güncellemeyi tekrar çalıştırdığımda oldu. Güncellemeleri başarıyla gerçekleştirdim. Fakat Bu seferde Band 4 Türkçe olmadı. Anlamadım.

Son düzenleme:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Uzun uğraşlar sonucu Türkçeleştirdim gayet güzel oldu. Teşekkür ederim. Tek sorunum Whatsapp ve Gmail içerikleri gözükmüyor bildirim geldiğinde telefona bak diyor. bunu bir çözümü var mı? Bildirim ayarları vs yaptım ama düzelmedi.

Üst Alt