Türkçe karakterler aslında iptal olmuyor. Maalesef mi band 4te böyle bir bug var. Atıyorum bir dil seçtiniz bağlantı kopunca ingilizce oluyor. Tüm forum bundan şikayetçiydi türkçe yaptıktan sonra bağlantıyı keserseniz dil yeniden ingilizce oluyor. Ve ingilizce dili ingiliz latin alfabesini destekliyor aksi halde brick oluyor bende english dili üzerinde türkçe yapmak için mecburen ığüşöç harflerini igusoc olarak çevirdim. Yani aslında bu sorunun maalesef bir çözümü yok. Başka bir deyişle aslında bir sorunu çözmüş oldum ben ama ufak bir bedelleHocam merhaba,
yazılım yükleme işlemini başarılı bir şekilde yaptım teşekkür ederim. Ancak bağlantı koptuğu zamanlarda türkçe karakter iptal oluyor. Notifiy programına giriş yapıp yeniden dil seçmek zorunda kalıyorum. Çözüm mevcut mudur ?
Beta sürümleri bricke yol açabileceğinden tahminimce garanti iptal olur ancak ne garanti belgesinde ne de kendi sitesinde böyle bir konu hakkında bilgi yok. Beta sürümlerinin brick olabileceğinden beta sürümleri garanti dışı stabil sürümler garanti içidir diye düşünüyorum. Benim yaptığım şey sadece dil dosyası üzerinde oynamak ek bir şey ekleyip çıkarmadım yani dolayısıyla kullandığınız yazılım tamamen orijinalpaylaşım için teşekkürler.. bu işlem orjinal garantiyi bitirir mi? ayrıca şuan ki güncel sürüm içinde geçerli mi?
Rica ederim hocamEmeklerinize sağlık hocam...
Beta sürümleri bricke yol açabileceğinden tahminimce garanti iptal olur ancak ne garanti belgesinde ne de kendi sitesinde böyle bir konu hakkında bilgi yok. Beta sürümlerinin brick olabileceğinden beta sürümleri garanti dışı stabil sürümler garanti içidir diye düşünüyorum. Benim yaptığım şey sadece dil dosyası üzerinde oynamak ek bir şey ekleyip çıkarmadım yani dolayısıyla kullandığınız yazılım tamamen orijinal
Mümkün.diyelim ki bu işlemi yaptık ve tüm dil dosyalarını siz tr yaptığınız için türkçeye döndü. Yarın eski haline dönmek istedik. Bunu nasıl yaparız? Mümkün mü?
İşte benim attığım link teki apk yı kurarsanız bunlarla hiç uğraşmaya gerek kalmaz bende kullandım tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyordu sürekli ama bunda öyle bir dert yokHocam merhaba,
yazılım yükleme işlemini başarılı bir şekilde yaptım teşekkür ederim. Ancak bağlantı koptuğu zamanlarda türkçe karakter iptal oluyor. Notifiy programına giriş yapıp yeniden dil seçmek zorunda kalıyorum. Çözüm mevcut mudur ?
Sizin dediğiniz ile yapıldığında orjinal garanti gitmiyor mu?İşte benim attığım link teki apk yı kurarsanız bunlarla hiç uğraşmaya gerek kalmaz bende kullandım tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyordu sürekli ama bunda öyle bir dert yok