- Adım
- Elektronik
- Cihazım
- poco f2 pro
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 26
Hayır beta versiyonu sadece buSizin dediğiniz ile yapıldığında orjinal garanti gitmiyor mu?
Hayır beta versiyonu sadece buSizin dediğiniz ile yapıldığında orjinal garanti gitmiyor mu?
O durum için Modlu olan Mi fit uygulaması paylaştılar. Cevapları dolaşırsan göreceksin. Modlu Mifit yani otomatik güncellemesi kapanmış olan mifit. Güncellemek istersen yine uygulamadan manuel olarak güncelleyebiliyorsun.Android de Mi Fit uygulaması güncellenince cihaz eski haline yani ingilizceye dönüyor mu?
Evet vardır hatta kurulumdada yazdım zatenorjinal yazılım kullanıyorum ve az önce mi fit güncelleme aldı. v1.0.6.24 oldu. bu şekilde orjinal bir şekilde türkçe yapma imkanı varmıdır?
Edit: Android için
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam. İlk defa bir şikayette bulunmayan bikaç kişiden biri de sizsiniz heralde Asıl ben çok teşekkür ederimSüper elinize sağlık ios için sadece bin dosyasını yüklemeniz yeterli
Normal. Çünkü siz fwyi güncelleyince mi fit otomatik olarak resourceu güncelleyicek mi fitten çıkın kuruluma devam edin. Mi Fit'inizin güncel olmasına dikkst edin. Sürümü 4.0.11 olmalı.Notify & Fitness for Mi Band'i güncelleme yapınca ekranda mi fit yazısı çıkıyor mi fite girince de cihazı otomatik güncelliyor. Galiba Firmware eski
Evet vardır hatta kurulumdada yazdım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica ederim hocam. İlk defa bir şikayette bulunmayan bikaç kişiden biri de sizsiniz heralde Asıl ben çok teşekkür ederim