Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Hocam ne olur kusura bakmayın ama tam olarak anlamadım ne yapacağımı açılan sayfadan hangi dosyaları indireceğimi ne şekilde kuracağımı. Sizi uğraştırıyorum ama kusura bakmayın ne olur..
Firmware- Stabil 1.0.7.24
Resource - Stabil v65
İndirin. Bu konudaki kurulumun aynısı. Sadece bu dosyalar olucak. Bu Kadar

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam ne olur kusura bakmayın ama tam olarak anlamadım ne yapacağımı açılan sayfadan hangi dosyaları indireceğimi ne şekilde kuracağımı. Sizi uğraştırıyorum ama kusura bakmayın ne olur..

Türkçe dil adımlarını uyguladığınız gibi link üzerindeki FW RS indirip uygulayacaksınız hocam dil orjinal ingilizceye dönecek.

alpttc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Firmware- Stabil 1.0.7.24
Resource - Stabil v65
İndirin. Bu konudaki kurulumun aynısı. Sadece bu dosyalar olucak. Bu Kadar
Çok teşekkür ederim hocam anladım. Bir diğer sorum ise şu. Ben daha önce ki yorumlarınızı ve açıklamanızı okudum yani cevapları ayrıca yazdığınızdan haberim var. Şimdi dil İngilizceye dönünce Türkçe karakterler bozuluyor çünkü siz İngilizce dilinin kendisini Türkçeye çevirdiğiniz için demişsiniz sanırım. Benim merak ettiğim şey biz Mi Fit uygulamasına bağlanınca mı dil otomatik olunca İngilizceye dönüp karakterleri bozuyor yoksa başka bir şeyle mi ilgili acaba ? Öyle ise ne yüzünden oluyor bu otomatik dil değişimi biz ne yapıyoruz yani ?

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Çok teşekkür ederim hocam anladım. Bir diğer sorum ise şu. Ben daha önce ki yorumlarınızı ve açıklamanızı okudum yani cevapları ayrıca yazdığınızdan haberim var. Şimdi dil İngilizceye dönünce Türkçe karakterler bozuluyor çünkü siz İngilizce dilinin kendisini Türkçeye çevirdiğiniz için demişsiniz sanırım. Benim merak ettiğim şey biz Mi Fit uygulamasına bağlanınca mı dil otomatik olunca İngilizceye dönüp karakterleri bozuyor yoksa başka bir şeyle mi ilgili acaba ? Öyle ise ne yüzünden oluyor bu otomatik dil değişimi biz ne yapıyoruz yani ?
Sizin yaptığınız türkiye olmak hocam. Desteklenmeyen dillerin ülkeleri default olarak ingilizceye çevrilir :)

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
[B]XiaoMiu[/B] hocam bu konunun ilgili olduğu bölümde sabite alınmasını istiyorum. Sizce uygun mu? Diğer türkçe olan konudan farkı ingilizceye dönme sorununu vs... Gibi sorunların çözülmesi. Ve tüm sürümler içeriyor.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Daha önce sabite alınan konunuza diğer konularınızın linklerini ekleyebilirsiniz.
Onu zaten mecburen yaptım :D Hocam mi band 4 Türkçe var mı diye sorular devam ettiği için daha fazla kişi görsün diye böyle bir şey istedim ancak sizin kararanız tamamen saygı ve sevgi duyarım :)

Hale1684

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hale
Cihazım
İphone 7s
Konular
0
Süper elinize sağlık ios için sadece bin dosyasını yüklemeniz yeterli
Merhabalar mi fit 4 çinden geldi ve türkçe çeviri için araştırdım MB4TRV3.res.bin dosyasını indirdiğimde aktif olmuyor amaz tools açmıyor ne yapmam gerekir en sağlıklı indirme portalı hangisidir bu gidişle çince öğreniceğim

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Merhabalar mi fit 4 çinden geldi ve türkçe çeviri için araştırdım MB4TRV3.res.bin dosyasını indirdiğimde aktif olmuyor amaz tools açmıyor ne yapmam gerekir en sağlıklı indirme portalı hangisidir bu gidişle çince öğreniceğim
iOs+Çin versiyon.
Mi Band 4 kullanıcıları için iki kara bulut.... Allah kolaylık versin. Bana çince resource'u atarsanız türkçeye çeviririm.
Ancak bende yok
Firmwarelar zaten ortak.
Çünkü çin resource ile global resource farklı
Benim düzenlediğim global resource. Çalışmaması normal.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Kurulum videosu eklenmiştir (Android için).
iOs kurulum videonuz varsa atarsanız konuya eklemekyen büyük zevk alırım.

Üst Alt