Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Emrekrks0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t
Konular
34
1.0.5.22 sürümü sadece çin sürümüyle uyumlu çalışır.
Sunu yaptım notify uygulamasından beta sürüm ile gunceledim mi fiti sildim sonra modlu mifit yükledim şuan resmi yazılım ile Türkçe kullanıyorum 1.0.7.4 sürümü yüklü

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Sunu yaptım notify uygulamasından beta sürüm ile gunceledim mi fiti sildim sonra modlu mifit yükledim şuan resmi yazılım ile Türkçe kullanıyorum 1.0.7.4 sürümü yüklü
Resmi yazılım ve 1.0.7.04 Haha? Resmi Yazılım sadece Stabildir ve 1.0.6.24tür.

Barış ALTUN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
0
Eline emegine saglik fransizca sectim ben turkce oldu gayet basarili

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
teşekkür ederim. uygulamayı yükleyip 2 dosyayı seçerek güncelledim ve türkçe oldu. bundan sonra notifyi silip eskisi gibi kullanırım. nabız problemi de olmadı .
bildirimlerde ışöçğü-isocgu bahsettiğin harflerde soru işareti gözükmeye devam ediyor. bu yaptığınız değişiklik harflerin düzgün gözükmesine değil de brick olmamasına falan yarıyor o zaman doğru mudur

Son düzenleme:

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
teşekkür ederim. uygulamayı yükleyip 2 dosyayı seçerek güncelledim ve türkçe oldu. bundan sonra notifyi silip eskisi gibi kullanırım. nabız problemi de olmadı .
bildirimlerde ışöçğü-isocgu bahsettiğin harflerde soru işareti gözükmeye devam ediyor. bu yaptığınız değişiklik harflerin düzgün gözükmesine değil de brick olmamasına falan yarıyor o zaman doğru mudur
Hocam Türkçe karakterler deki soru işareti problemini nasıl düzeltiriz Mi Band 4 Uzmani
Aynen öyle yakopsi
Mi Band 4 Türkçe karakterleri desteklemiyor ingilizce default dilinde başka dile geçin fransızca olur ispanyolca olur vesaire B20101995

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Üstat merhaba eline emeğine sağlık. Bir sorun yaşıyorum. Yeni ve eski versiyon linklerini denedim. “Bir şeyler eksik görünüyor” diyor. Yardımcı olabilir misin.

Üst Alt